Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik a valószínűbb? (többi...

Melyik a valószínűbb? (többi lent)

Figyelt kérdés
mielőtt bárki felháborodna tényleg csak kiváncsiság miatt kérdezem, hogy a menstruáció előtt pár nappal jelentkező mellfeszülés és fájdalom utalhat e terhességre? vagy csak ez is jele h meg fog jönni. Bár sose szokott fájni a mellem előtte. Ezért is érdekel a dolog. Szeretnénk babát, pár hónapja próbálkozunk. elméletileg az ovu előtt 1 nappal voltunk együtt. szerintetek? melyik a valószínűbb? tesztelni még nem teszteltem. ameddig bírok a kiváncsiságommal nem is fogok :)

2014. máj. 26. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A mellfeszülés utalhat terhességre, de ugyanúgy menzire is. Sőt moindkettőnél ugyanúgy jelentkezhet, sokszor nincs is különbség, a menzis és korai terhestünetek nagyon hasonlóak lehetnek. Úgyhogy nehéz megmondani, hogy melyik a valószínűbb.
2014. máj. 26. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem fájtak a mellbimbóim korai terhességemnél, de sokkal jobban, mint mensi előtt. Neked meg ugye nincs viszonyítási alapod. 14.dpo előtt ne is tesztelj, nem sok értelme lenne.
2014. máj. 26. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem menstruáció előtt szokott lenni mellfeszülés, fájdalmom, nem bírok rajta aludni, mármint hason, sőt meg is növekednek, mikor terhes lettem akkor is volt. Akkor annyi volt hogy a mellbimbóm lett nagyon érzékeny, közben meg fájt a cicim :) de amúgy az a tünet később jött már tudtam mi a helyzet. Szóval amit írtál nem egyértelmű tűnet. Sőt azért mert idáig nem volt az sem jelent semmit mert lehet ezután lesz :) Remélem nemcsak azon az egy napon szexeltetek, mert hiába ovu előtt volt, semmit nem jelent, peteérés bármikor lehet, a spermák meg több napig életkéepesek.
2014. máj. 26. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem mensi előtt mindig fájt a mellem, nem is kicsit. Amikor összejött, akkor nem, már rég kiderült (5+4 körül lehettem) amikor kicsit elkezdtem érezni a mellem, de közel sem annyira mint mensi előtt. Ez azóta is így van, kicsit érzékeny, de még kellemetlennek se mondanám.

7+5 hkm

2014. máj. 26. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!