Nemvart napon tesztelhetek nem elso vizeletbol? Mara nemvartam nem is jott "kopp. Kopp" ha napkozben tesztelek kimutatna ha terhes lenek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 07:51
1/10 anonim válasza:
Egy érzékeny teszt lehet kimutatná. Attól függ, hogy mikor volt beágyazódás, ha történt.
Próbálkozz, lehet.
2/10 anonim válasza:
Várj holnap reggelig. Az biztosabb lesz. Ezt a fél napot már bird ki. Drukkolok!
3/10 anonim válasza:
Egy hetet varj mert a korai terhessegek 30% vetelessel vegzodik ez eros menszeszel mutatkozik.
Felesleges sietni hiszen semmi vizsgalat vagy uh nincs meg 4 hetes terhessen.
Turelem
4/10 anonim válasza:
Én biztos tesztelnek ma!
Nekem 27napos ciklusok mellett a nem várt napjan eros pozi lett délutáni vizeletbol.
Ha középidoben vagy elotte fogant a baba mar kimutatja a teszt bmikor.
Az xepil jo,előbb mutatta nekem eros pozitívan,mint a 10es erzekenysegu!
Sok sikert!
5/10 anonim válasza:
Nekem kimutatta. Egy egyszerű Rosmannban vásárolt teszt.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.
Nagyon remenykedem bene hogy kisbaba niatt nem jott meg :-)
2014. máj. 26. 09:13
7/10 anonim válasza:
Szia. Nekem is kimutatta, ugy is hogy kesobb fogant. Tesztelsz ma vagy holnap?
Szoritok!!
8/10 A kérdező kommentje:
Rossmanos facelle teszt csik negativ lett.szurke ceik van rajta ;-(
2014. máj. 26. 12:12
9/10 anonim válasza:
ha nem jön meg, akkor két nap múlva tesztelj megint. lehet, hogy csak később mutatja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!