Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól húzta be? Nem volt semmi...

Jól húzta be? Nem volt semmi jele, hogy ovum van csak egy kis petefészek szurkálás ez baj? Másnap is volt így?

Figyelt kérdés

Ez az első hőmérőzős hónapom. Honnan tudhatom biztosra, hopgy volt e ovu?

Itt a görbém:

[link]

2014. máj. 25. 10:24
 1/9 A kérdező kommentje:

* másnak

És miért emelkedik ilyen lassan?

2014. máj. 25. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Sziia. Tudnal nekem segiteni? Itt a gorbem --》 [link]

19.jott meg es 25.en.mult el..es eddig irta be a diagramm. Neked meg ugye aprilistol egeszes majusig. Ezt h csinaltad? Be is.lephetsz az enyembe es megcsinalhatod ha megtudod. Koszi elore is

2014. máj. 25. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Utolsó! mérted a hődet mindennap? amit mérsz beírod és a gép magától csinálja a diagrammot. te nem írtad be a hődet mindennap csak két alkalommal azért olyan.

Kérdező! miért nem mérted mindennap a hődet? a ciklus elején szinte alig mérted. ha fent lesz a hőd a luterális szakaszban végig akkor valószínű hogy volt ovud. nekem is van hogy csak 1-1 tizeddel emelkedik lassan, de van hogy egyből felugrik. sok nőnél egyáltalán nincs jele az ovunak, de van aki érzem ilyenkor feszítést, ovus fájdalmat.

2014. máj. 25. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Azert mert mensikor nem mertem mert huvelyben szoktak es ezaz elso es mensi alatt nem mertem. Es tegnap kezdtem..de nem ez a lenyeg hanem h 7napra irta be..de m1 kitoroltem es ujra regisztralok..
2014. máj. 25. 12:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem birtam mindig mérni mert volt mikor 5-kor kellett kelnem.

Muszáj amúgy az én kérdésemhez irni?? Miért nem irsz ki külön kérdést??

2014. máj. 25. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem is értem amúgy , hogy mi a baj. Nekem is ez az első hónap, hogy hőgörbét csinálok én se tudok többet
2014. máj. 25. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Kiraly vagy most ezzel a kemeny beszolasoddal ..azert irtam de mivel te ishogorbet vezetsz igy azthittem tudsz segiteni..de ez manapsag latom mar divat :) tettem fel kerdest kulon,nem.irtak oda olyan valaszt ami nekem jo lett volna. Na pas....
2014. máj. 25. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyelv alatt kell mérni, mindenki ott szokta, hüvelyben is lehet, de az nem élég higénikus és nyelv alatt is azt az értéket kapod.

Egy a lényeg: mérjétek MINDENNAP ugyan abban az időben, nyelv alatt és akkor biztos jó lesz. én 6kor mérem, ha ha nem kell felkelnem akkor mert hétvége van attól ugyan úgy csörög az ébresztőm, megmérem, majd vissza alszom.

Itt minden tökéletesen, világosan le van írva amit a hőmérőséről tudni kell:

[link]

Ha ez alapján nem tudja valaki értelemszerűen vezetni, akkor arra nem tudok mit mondani.

2014. máj. 25. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:

OFF

#8, én több mint 10 évig hőmérőztem, mindvégig hüvelyben mértem az ébredési hőmet és abszolút rendben volt, mindig tökéletesen kiértékelhető hőgörbét kaptam, attól függetlenül, hogy egyébként egyáltalán nem tankönyvbe illő ciklusaim voltak/vannak...

...szóval az a kijelentés, hogy mindenki nyelv alatt szokta mérni a hőt, azért nem teljesen fedi a valóságot.

2014. máj. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!