Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki?! Volt igy terhes?

Valaki?! Volt igy terhes?

Figyelt kérdés
sziasztok. május 4.-én és 5.-én együtt voktunk a párommal (peteérés közelben) 18.-ára (nem) vártam a mensim. majd 19.-én egésznap mikor kitöröltem rózsaszin folyásos volt a wc papir! majd 20-21-22.-én "megjött" feltünően darabos vérzés volt és a mennyisége is kevesebb!! páe napja napközben èszlelek hányingert.szerintetek???? lehetek terhes?
2014. máj. 24. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem látunk beléd!!tesztelj!!!
2014. máj. 24. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menzesz volt, azért volt előtte rózsaszínes. Vajon ha nem olvastad volna itt, hogy lehet olyan, hogy rózsaszínesen megjön=baba, gondolnál-e babára? Szerintem nem.

Hányinger lehet melegtől is,nekem is van újabban, de nem tudjuk, lehet terhességtől is.

de én menzeszre tippelek, viszont a teszt már kimutatja, tesztelj:)

2014. máj. 24. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:
valóban nem gondoltam volna terhességre. csak eddig sosem volt menstruációm előtti napon rózsaszin folyásom és ezt furcsáltam. illetve hogy 3 nap alatt lezajlott és a mennyisége kevés volt..kevesebb a megszokotnál
2014. máj. 24. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, valami ilyesmi a jelentése a ciklus szónak:) Tavaly pl. hideg volt a tél, akkor a tél hideg? Nem, mert idén nem volt hideg a tél. De attól még tél. Éééérted?:)

Ez menzesz volt, csak most volt előtte rózsaszín folyás, ami nem rózsaszín folyás, te, hanem vérrel keveredett folyás...mitől lenne rózsaszín? sok céklát eszel?:D

2014. máj. 24. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!