Tényleg jó a sós ülőfürdö a spermiumoknak?
Figyelt kérdés
Párommal babát szeretnénk és azt olvastam hogy ha sót teszek a fürdővizembe akkor hímivarsejtek könnyebben feljutnak a méhhez.Mit gondoltok?Van hasonló tapasztalatotok?2009. dec. 29. 19:51
1/10 anonim válasza:
Nekünk is ajánlották ezt, hogy menjünk el sós vízhez, mert az megkönnyíti a teherbeesést. Hogy ez mennyire igaz, nem tudom. Mi nem mentünk, de így is elsőre sikerült. Sok sikert!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Bár én nem tudok elmenni max a kád vízbe tudok önteni sót,szerinted az jó lenne?
2009. dec. 29. 20:02
4/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hasznos link volt számomra,köszönöm be is tettem könyvjelzőbe!
2009. dec. 29. 20:04
5/10 anonim válasza:
Nekünk használt, bár nem hinném, hogy a sós fürdő miatt :) Egyszerűen csak relaxáltam, no stessz stb... , szóval érdemes kipróbálni.
6/10 anonim válasza:
Erről még nem is hallottam, de elolvastam a cikket, nekem meggyőző volt, s egy próbát megérne a dolog:-)
7/10 anonim válasza:
A sós fürdőről csak annyit tudok, hogy gyulladáscsökkentő hatású. Ez nekem új, biztos a ph-értékkel van összefüggésben, ha igaz.
8/10 anonim válasza:
Lehet,hogy hülyeség de én egy asszonytól hallottam,hogy ő mind a 3 gyerekével úgy lett terhes hogy az aktus előtt beleült egy lavór vízbe amibe pár csepp ecetet pár kanál sót és olyan meleg vizet töltött amilyet elbírt viselni,ebbe ült addig amíg a víz ki nem hült.Azt mondta,hogy az orvosok szerint nem lehetett gyereke és ezt a praktikát egy öreg néni mondta neki.Nem tudom,hogy ez segített e de neki 3 gyereke született.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez nem semmi....érdemes lenne kipróbálni!Köszönöm
2009. dec. 30. 13:05
10/10 Szundika20 válasza:
Sziasztok! Jár még ide valaki?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!