Lányok, két napja késik a mensim. Valami tanács?
Én is gondoltam arra is, de tesztet nem mertem venni.
Azt hiszem holnap beszerzek egyet.
Köszi a választ.
Nem gondoltam, hogy poénra veszi valaki amit kérdeztem. Számomra ez nem poénos, csak egy szimpla kérdés, amire szeretnék normális választ kapni, de azért köszi a felvilágosítást.
Legközelebb érteni fogom.
Korai még mondani bármit is. Vezetsz hőmérsékleti görbét? ovukor voltatok együtt?
Én is végig azt hittem, hogy megfog jönni, szóval akár neked is jelezhet babát. Holnap reggel már lehet a teszt is kimutatná. Drukkolok. Az első "válaszadónak" legyen igaza, hogy babás vagy:)
Még egy infó, nekem furcsán megduzzadt a mellbimbóm már akkor amikor vártam, hogy jöjjön. Nem úgy mint menzeszkor.
Köszi, aranyos vagy. Nem vezetek görbét, nem régóta próbálkozunk, csak attól félek, hogy a ciszta szórakozik, de remélem, hogy nem.
veszek tesztet az lesz a legjobb, legalább tudom mi a helyzet.
Szió. Mint gyakorlott anyuka mondom, hogy merjél tesztet venni. A valósággal muszáj szembe nézni, akkor is ha ez nem pozitív számodra. Ha ez nem megy még, akkor talán pont azért nem sikerült a babó, mert nem vagy érett rá.
Szóval legyél érett felnőtt nő és nézz szembe a tényekkel: vegyél egy tesztet.
Köszi mindenkinek aki írt.
Veszek holnap egy tesztet, és megnézem mi a helyzet. :-)
Feltétlenül írok, hogy mi történt.
pussz nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!