Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, két napja késik a...

Lányok, két napja késik a mensim. Valami tanács?

Figyelt kérdés
Két hónapja volt egy cisztám, hál istennek már fölszívódott. Akkor és azóta is megjött rendesen. Most pedig még nem jött. Okozhatja az, hogy visszajött. Fáj a hasam megint napok óta, és már vasárnapra vártam, de eddig semmi. Minden mensis tünetem megvan. Tapasztalat valakinek?
2009. dec. 29. 18:00
1 2
 1/15 anonim válasza:
30%
Szerintem terhes vagy.
2009. dec. 29. 18:08
 2/15 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam arra is, de tesztet nem mertem venni.

Azt hiszem holnap beszerzek egyet.

Köszi a választ.

2009. dec. 29. 18:20
 3/15 anonim válasza:
30%
Én vagyok megint. Ez egy ilyen "gyakorikérdéses" poén volt. Látom nem ismered az oldalt még eléggé.
2009. dec. 29. 18:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy poénra veszi valaki amit kérdeztem. Számomra ez nem poénos, csak egy szimpla kérdés, amire szeretnék normális választ kapni, de azért köszi a felvilágosítást.

Legközelebb érteni fogom.

2009. dec. 29. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Korai még mondani bármit is. Vezetsz hőmérsékleti görbét? ovukor voltatok együtt?

Én is végig azt hittem, hogy megfog jönni, szóval akár neked is jelezhet babát. Holnap reggel már lehet a teszt is kimutatná. Drukkolok. Az első "válaszadónak" legyen igaza, hogy babás vagy:)

Még egy infó, nekem furcsán megduzzadt a mellbimbóm már akkor amikor vártam, hogy jöjjön. Nem úgy mint menzeszkor.

2009. dec. 29. 19:51
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy. Nem vezetek görbét, nem régóta próbálkozunk, csak attól félek, hogy a ciszta szórakozik, de remélem, hogy nem.

veszek tesztet az lesz a legjobb, legalább tudom mi a helyzet.

2009. dec. 29. 20:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Reméljük nem a ciszta:) Majd írd meg mi lett a teszt eredménye!
2009. dec. 29. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:

Szió. Mint gyakorlott anyuka mondom, hogy merjél tesztet venni. A valósággal muszáj szembe nézni, akkor is ha ez nem pozitív számodra. Ha ez nem megy még, akkor talán pont azért nem sikerült a babó, mert nem vagy érett rá.

Szóval legyél érett felnőtt nő és nézz szembe a tényekkel: vegyél egy tesztet.

2009. dec. 29. 20:18
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek aki írt.

Veszek holnap egy tesztet, és megnézem mi a helyzet. :-)

Feltétlenül írok, hogy mi történt.

pussz nektek

2009. dec. 29. 20:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Teszteltél-e?
2009. dec. 30. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!