Aki évekig szedte a fogamzásgátló nehezebben jött össze a baba? Meddig próbálkoztatok?
Szedtem vagy 10évig és kb 4-5 hónap próbálkozásra terhes lettem.
Nem hiszem hogy kevesebb lenne az esély a terhességre, sőt azt szokták mondani, hogy ahogy abbahagyja valaki, felszabadulnak a hormonok és sokkal nagyobb az esély a terhességre, sőt az iker terhességre is.
Nem vizsgáltattam ki magam, illetve nem tudom hogy érted ezt. Mikor abba hagytam a gyógyszsert elmentem rákszűrésre, kikértem az orvos tanácsát milyen vitamint ajánl. Ha az annak minősül akkor kivizsgáltattam magam :)
ha az a gyanud, hogy nincs peteérésed akkor cickafark palástfű teát igyad, de ezt írtam neked egy másik fórumban :) én ittam mert nagyon sokára jött meg, így valamennyire normalizálódott és hamar terhes is lettem.
ne add fel ilyen hamar, nem mindenki sőt éppen ez az , hogy szinte alig lesz valaki azonnal terhes.
Majd ha eltelik fél év egy év akkor érdemes utánanézni, akár a párodnak is, nála mi a helyzet.
Ja még annyit, hogy az a 31-34 nap tök normális, pár nap eltérés nem nevezhető rendszertelennek.
Majd jön a baba ha jönni akar, hidd el.
7 evig szedtem fogamzasgatlot,ahogy abbahagytam kovetkezo mensi idejere pozitivat teszteltem.Eddig problema mentes a terhessegem,remelem nem orulok tul koran.
Ugy tunik eleg "termekeny" part alkotunk,az elso babank is elso probalkozasra fogant meg.
11 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátlót, ebből 3 év Tri-regol, 8 év Femoden.
Abbahagyása után 3 hónapig óvszerrel védekeztünk, majd ezután egyből terhes lettem. Sem volt semmi gond, problémamentes terhességem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!