Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek? Terhes lettem?

Mit tegyek? Terhes lettem?

Figyelt kérdés
Egy gimis lány vagyok és már a ciklusom 40. napján tartok,a ciklusom 21. napján a barátom betette a péniszét 1-2 másodpercre,és nem az egészet,csak kb. 1 centire.Elvileg előtte megnézte és nem volt előváladékos,Aznap ki is vertem neki,de mielött megtörtént a "baj" azelőtt többször volt pisilni,meg fürdeni is.A ciklusaim általában 35 naposak,de néha szokott késni.Nagyon,meg vagyok,ilyedve,hogy nem jött még meg,meg a suli miatt is nagyon stresszelek minden nap,mert itt van,az évvégi hajrá.

2014. máj. 21. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok... Teszt? Hallottál már róla?
2014. máj. 21. 14:27
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél egy tesztet, írd meg az eredményt, és utána lehet érdemben hozzászólni a kérdésedhez.
2014. máj. 21. 14:28
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Mi ez az újabb hülyeség, hogy megnézte az előváladékot, az előváladékot általában NEM lehet látni!

Vegyél tesztet, lehetsz terhes.

2014. máj. 21. 14:29
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Egy centire tette be? De minek? Abban mi a jó?

Amúgy szerintem csak a stressztől késik.

2014. máj. 21. 14:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam,mielött betette meg törölte a péniszét,de azt mondta,hogy nem volt semmilyen,szóval gyakorlatilag a semmit törölte meg.
2014. máj. 21. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
Az előváladék FOLYAMATOSAN termelődik, ennek mégis mi értelme? Beteszi 1 centire 1-2 mp-re, akkor már dugjatok rendesen.
2014. máj. 21. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

1. védekezés nélkül behatolt (a méret nem lényeg)

2. az előváladék, és különösen a spermium NEM látszik!

3. nem mindegy, hogy gimi első éves vagy, vagy utolsó, fiatal korban rendszertelenebb a mensi

4. ennyi késésnél akármelyik teszt kimutatja, hogy terhes vagy-e, menj és vegyél egyet valamelyik drogériában vagy gyógyszertárban

5. tanulj belőle, hogy többé kicsit sem teszi be senki védekezés nélkül! Mert most azt hiszed, terhes lehetsz, holnapután meg összeszedsz valamit, vagy tényleg becsúszik egy gyerek! A szex felelősségvállalás is, nem csak baromi jó érzés!

2014. máj. 21. 14:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy hány centire, meg hogyan teszi, ha védekezés nélkül szexelsz, terhes lehetsz. De ha ezzel sem vagy tisztába, akkor könyörgöm, legalább védekezzetek!!!

Vegyél egy tesztet, már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.

2014. máj. 21. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ha nem akartok babát miért nem védekeztek?

Vegyetek gumit és csak úgy tegye be!!!!! a legelejétől vegye fel!!!

Valószínű amúgy hogy stresszelsz, így azért sem jön még meg. De vegyél tesztet, mást nem tudsz tenni. MI nem tudjuk megmondani terhes vagy-e vagy sem.

Csak annyit tudunk mondani, hogy így is teherbe lehet esni, ennyi már elég lehet hozzá.

2014. máj. 21. 15:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul 35 napos átlagos ciklussal PONT, hogy a 21. nap környékén vagy valószínűsíthetően a legtermékenyebb! Már csak ezért sem kellett volna barmulnotok!

Reggel teszt és imádkozz!

2014. máj. 21. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!