Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerült teherbe esni,...

Ha sikerült teherbe esni, akkor is ugyanúgy érzékelhetők a mensi előtti tünetek?

Figyelt kérdés

Leginkább a mellfeszülésre gondolok. Nekem mensi előtt már 1 héttel el szokott kezdődni és fokozatosan erősödik amíg meg nem jön. Ha pl sikerülne a baba akkor is így van ez a mellfeszülős-folyamat a nemvártig?

Ti hogyan tapasztaltátok?

Tudom, hogy ez nem mindenknél egyforma, de szeretnék tapasztaltokat...

Köszönöm!

2014. máj. 19. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még jobban feszülne a melled. Nekem soha nem volt mellfeszülésem a menstruáció előtt, viszont amikor teherbe estem, akkor nagyon fájtak a melleim és meg is duzzadtak. Az első kimaradó mensi időpontjában görcseim is voltak 4-5 napig , de egyáltalán nem véreztem. És akkor még fogalmam sem volt, hogy miért:)
2014. máj. 19. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Bizony. Én az első gyermeknél mindenre megesküdtem volna, hogy azonnal megjön, mert feszült a mellem, fájta a derekam, kidagadtak az ereim, aztán mégsem. :)
2014. máj. 20. 07:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Mellfeszülést ugyan soha nem éreztem, de mind a négyszer a szokásos mindjárt megjön érzést tapasztaltam. Szal... :)
2014. máj. 20. 07:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, jó lenne, ha így lenne, mert nekem is nagyon szokott fájni. Bele is élem magam, hogy meg fog jönni, mert már fájnak a melleim. De ha lehet még attól terhesség, akkor reménykedek!
2014. máj. 20. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Abszolút lehet!
2014. máj. 20. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!