Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most babás lehetek vagy nem?

Most babás lehetek vagy nem?

Figyelt kérdés

2. Medilab tesztet csináltam ma reggel (szombaton az elsőt ugye), és ismét időn túl látszik rajta a 2. csik.

Viszont talán kezd megjönni de biztos nem vagyok benne hogy ez már mensinek számítsam-e. Hasam fájdogál néha, hol erősebben, hol gyengébben.

Viszont időnként a cicimben is érzek rövid ideig belenyilalásokat!

3. baba lenne, bár nem mostanra terveztük.

(A gyógyszeremmel kavartam be sajnos az első 4 szemet nem szedtem be mert nem lett meg időben a receptem). 5. naptól már végig szedtem , 13. szemnél tartottam mikor nem sikerült úgy védekeznünk . Ez amúgy a ciklus 17. napja (ha azt a 4 napot is beleszámolom)

És 1 hétig antibiotikumot is pont szedtem.

2014. máj. 19. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó bekezdésedből az derül ki, hogy nem védekeztetek, hiszen antibiotikum és fog. gátló nem jár együtt jól, és a fog. gátlót amúgyse szedted rendesen.

meg kell nézni a gyógyszered betegtájékoztatóját, mit írnak az antibiotikumról, ha esetleg nem nézted meg. Mert akár az is lehet, hogy nem csökkenti a hatását, bár erre nem sok esély van.

Viszont a teszt időn túl nem értékelhető, ne nézesd, dobd ki.:) Nem pozitív, csak időntúli, nyugi.

2014. máj. 19. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Jók az esélyeid (illetve most nem tudom, örülünk-e vagy nem), akár az elfelejtett gyógyszerből indulunk ki, akár azt antibiotikumból. A mensis érzésről annyit tudok mondani, mind a négy várandósságom így kezdődött. Majd számolj be!
2014. máj. 19. 10:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat!

Igen sajnos nem sikerült időben megszakítanunk az együttlétet azért nem védekeztünk úgymond.

Hát örülni persze örülnénk, meg valahol nem (bár ez nem jó szó rá) mert örülnénk csak nem jókor jönne.

A kislányom 5 éves, kisfiam viszont még csak 1,5 éves és még azért pár évet várnék a 3. babával.

A másik hogy 2,5 hónap mulva lesz az esküvőnk párommal, és terhesen azért nem ugyan az ugye...

na de majd az élet eldönti most hogy jönnie kell-e a babónak most vagy sem :)

Megírom pár napon belül majd. Veszek szerda körül egymásfajta tesztet

2014. máj. 19. 10:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Holnap reggel tesztelek egy utolsót!

Gabriel tesztet vettem, eddig ugye Medilabot csináltam kettőt.

Tegnap jött meg de nem volt sok viszont piros vérzés volt, tegnap egész nap nagyon fájtak a melleim (ami nem szokott mensinél), ma is megvolt még de szintén minimálisan. Viszont a cicim csak 1x vagy 2x éreztem ma már nem fájtak úgy.

Ugyhogy reggel tesztelek hogy biztos legyek benne h terhes vagyok-e vagy sem.

2014. máj. 20. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Látom magam vagyok :) :(

Megcsináltam a tesztet negatív teljesen a Gabriel.

Még mindig minimálisan van meg.

Amúgy együttlét óta a 11 napon vagyok. Gondolom már ki kellett volna mutatnia ha terhes lennék ugye?

2014. máj. 21. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kellene, hogy kimutassa, de nem szeretnélek hiú reményekkel kecsegtetni. :(
2014. máj. 21. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!