Lehet baba a késésem oka? Teszt negatív.
Figyelt kérdés
Pr hónapja szeretnénk babát, nagyon rendszertelen a mensim, Inofolicot szedek, az inzulinszintem magas, de kezelni fogjuk. Május 1-2-3-án barnás folyás jelezhetett ovulációt? Nem lehet kiszámolni mikor mire számíthatok, ez egyébként a 18. napon kezdődött és a doki mondta, ha van ovu az is később (18. nap környékén). Teszt ma reggeliből negatív lett. Szerintetek az lehet, hogy még nem mutatja ki? Vagy ez csak hülye reménykedés és megint csak úgy késik?2014. máj. 17. 09:12
1/1 anonim válasza:
Inofolicot menyi ideje szeded" iszod"?
Nekem segitett az inofolic rendbe tette a mensesem.mert rovid volt a ciklusom es keves meg barnaztam is elotte.de nagyon szepen helyre rakta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!