PCOSok nektek szokott fájni a cisztás petefészketek? Nekem néha úgy feszít, h majd bele őrülök, de csak pár pillanatig.

nekem csavaró érzés volt. (elmúlt, helyre jött terhességek után? közben? előtt?
Mit szedsz?
A peteérés-serkentőkkel vigyázz, mert még jobban cisztásíthat(pl.closlylb)

Néha le tudnám kaparni a falat, annyira fáj. Főleg a nagyobb hormonváltozásos időszakokban, peteéréskor, mensi előtt 1-2 nappal.
Én nem szedek semmit, csak szénhidrát szegény étrendet csináltam és spontán fogant a babám, csak sajnos, méhen kívüli lett. Úgyhogy, most a diétát is hanyagolom...

Nem ismerem azt a gyógyszert. Igen, van aki a peteérést is érzi, hasonló a mens. fájdalomhoz, csak nem olyan hosszas. (nálam)
A pé.-t elvileg a váladékból is észreveszed, kitisztul, és nyúlós lesz.
Általában félidő környékén van, ha minden klappol.

Sziasztok!
Nekem mensi után fáj, de én is a falat kaparom kínomban. És most pont abban az időszakban vagyok! Este fetrengtem az ágyban, annyira fájt. Én cypromixet szedek.

Utolsó vagyok. Nekem ilyenkor mensi után a legfájdalmasabb. A pattanásaimra meg a szőrösödésre írták fel, de nem bírom, túl sok a mellékhatása. Úgyhogy két hét múlva jutok el dokihoz és íratok fel más gyógyszert.
Sajnos több orvosnál is voltam, de egyik sem foglalkozik a gondommal. Persze sztk-s rendelés...
Magánhoz meg csak jövő hónapban jutok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!