A fogamzásgátló abbahagyása után mennyire volt pontos a menzeszetek? A ciklus ugyanazon napján megjött, már az első hónapban, mint előtte?
Szia kedves kérdező!
11-es vagyok.
Ma reggel csodálatos dolog történt velem. Elsem hiszem :-))
] [link]
Köszönöm szèpen. :-) ugye milyen piros? Fèlbpercen belűl piros lett!!! De majd pènteken okosabbak leszünk. Àprilis 12.-èn volt az utsó mensim első napja. Azèrt vàrtam eddig mert azt mondtàk keghosszabb ciklust meg kell vârni, nekem meg kèsett ekőtte, gyógyszer abbahagyàsa miatt.
Csodàs napokat
Szia! Na én tegnap voltam orvosnál, 6 hetes vagyok. 7 mm a petezsák, szívhang még egyelőre nem volt :) De olyan jó és megnyugtató tudni, hogy minden rendben van. A hasfájással kapcsolatban is megnyugtatott a doki, hogy természetes, sajnos a B6 vitaminon kívül nem lehet tenni ellene.
És nálad mi újság? Melyik megyéből írsz? :)
Szióka.
Huuu, de jó, 6hetes vagy!!!!! :-))) De szupiii!!!:-) Mikor kell visszamenned? Legközelebb ha mèsz tuti lesz szívhang!!! Én is alig vàrom, hogy reggel mehessek, kivàncsi vagyok. Fejèr megyèből! Ès Te? Hàny èves vagy, nem tudom beszèltük e. Èn 28 éves vagyok. Szióka
Huuu, de jó, akkor lehet közelebb vagy mint gondolnànk. Hihi
Szèkesfehèrvàrtól kb 25km-re lakom. Gànton egy kis svàb falucska. Szèp hely. Mindenképpen írni fogok. Vigyàzz magadra. Szió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!