Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogamzásgátló abbahagyása...

A fogamzásgátló abbahagyása után mennyire volt pontos a menzeszetek? A ciklus ugyanazon napján megjött, már az első hónapban, mint előtte?

Figyelt kérdés
Én 7 évig Milligestet, most fél évig Iamna-t szedtem. Most két napja késik a menzesz, ez az első hónap, ami a gyógyszer abbahagyása után jön.
2014. máj. 13. 13:31
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
koszonom. Igen,idegorlo a varakozas ilyenkor,de erdemes kivarni azt az idot,amikor ma tuti a teszt. Majd ird am meg :)
2014. máj. 20. 21:36
 22/32 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

11-es vagyok.

Ma reggel csodálatos dolog történt velem. Elsem hiszem :-))

] [link]

2014. máj. 24. 09:08
 23/32 A kérdező kommentje:
Gratulalok! Ennel pozitivabb mar nem is lehetne :) Sok boldogsagot es jo egeszseget!!! :)
2014. máj. 24. 09:49
 24/32 anonim ***** válasza:

Köszönöm szèpen. :-) ugye milyen piros? Fèlbpercen belűl piros lett!!! De majd pènteken okosabbak leszünk. Àprilis 12.-èn volt az utsó mensim első napja. Azèrt vàrtam eddig mert azt mondtàk keghosszabb ciklust meg kell vârni, nekem meg kèsett ekőtte, gyógyszer abbahagyàsa miatt.

Csodàs napokat

2014. máj. 24. 10:36
 25/32 A kérdező kommentje:
En szerdan megyek dokihoz,mar nagyon varom,hogy tudjam,hogy mennyi idos lehet,es hogy minden rendben van-e... :) Neked nincs hasfajasod? Nekem neha van,de ugy olvastam,termeszetes.
2014. máj. 24. 12:56
 26/32 anonim ***** válasza:
Na akkor majd írd meg. De igen van hasfàjàsom, derekam is fàjt, hanr puffadok is, de nem puffadt akkor is furin fàj. Akkor jó ha ez termèszetes. Èn is kivi vagyok hàny hetes lehetek, màs szerint 5hetes. Hàt meglàtjuk. Felsem fogtam, és Te, hogy vagy?
2014. máj. 24. 22:05
 27/32 A kérdező kommentje:

Szia! Na én tegnap voltam orvosnál, 6 hetes vagyok. 7 mm a petezsák, szívhang még egyelőre nem volt :) De olyan jó és megnyugtató tudni, hogy minden rendben van. A hasfájással kapcsolatban is megnyugtatott a doki, hogy természetes, sajnos a B6 vitaminon kívül nem lehet tenni ellene.

És nálad mi újság? Melyik megyéből írsz? :)

2014. máj. 29. 13:46
 28/32 anonim ***** válasza:

Szióka.

Huuu, de jó, 6hetes vagy!!!!! :-))) De szupiii!!!:-) Mikor kell visszamenned? Legközelebb ha mèsz tuti lesz szívhang!!! Én is alig vàrom, hogy reggel mehessek, kivàncsi vagyok. Fejèr megyèből! Ès Te? Hàny èves vagy, nem tudom beszèltük e. Èn 28 éves vagyok. Szióka

2014. máj. 29. 14:05
 29/32 A kérdező kommentje:
Hát, nem fogod elhinni, én is Fejér megyéből vagyok :), de szülni Bács megyében fogok. De most Fejér megyében lakom. 26 éves múltam. Remélem Nálatok is minden rendben lesz, majd írd meg, hogy mekkorák vagytok :)
2014. máj. 29. 15:23
 30/32 anonim ***** válasza:

Huuu, de jó, akkor lehet közelebb vagy mint gondolnànk. Hihi

Szèkesfehèrvàrtól kb 25km-re lakom. Gànton egy kis svàb falucska. Szèp hely. Mindenképpen írni fogok. Vigyàzz magadra. Szió

2014. máj. 29. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!