Bízhatok még a pozitív tesztben, ha a menzesz elmaradásának első napján (tegnap) lett egy negatív tesztem, viszont azóta sem jött meg?
Sziasztok, bocsánat, hogy így eltűntem, de nem volt időm írni. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, egyik másik reményt tud még adni :)
Mensim még mindig nincs... Teszteltem egy másodikat szerdán, az elmaradt mensi 3.napján, az is negatív lett. Viszont produkálok olyan tüneteket, amiket már nem tudok mire vélni... A legújabb a savas "felböfögés" (bocsánat a csúnya fogalmazásért), olvastam, hogy az is lehet a terhesség jele... Már tényleg nem tudom, mit higyjek. Ha nem jön meg, akkor kedden fogok csinálni még egy tesztet, az már a 9. nap lesz.
Sziasztok!
Már van 2 pozitív tesztem azóta :) Tegnap reggel és tegnap délután csináltam őket, két különböző fajtájú, szóval azt hiszem, lassan örülhetek :) Egyértelműen erős, pozitív tesztek :) Köszönöm a segítséget és az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!