Most ezek jelek, és tesztelnem kéne?
Figyelt kérdés
Mensim megjött 30 napra ahogy kell. De, első két nap nem igazán piros volt hanem nagyon sötét barna, majd a 3.-4. nap volt kicsit pirosabb, 5. nap reggelre megint barna, majd aznap semmi nem volt, majd másnap a 6.napon egy sötétebb folt, de azóta semmi. A hőm mensi után 37,4 nem megy se le se fel, tegnap megjön érzésem volt mintha most akarna megint megjönni. a 6 nap alatt, max 2 tampont ha elhasználtam, elég volt a tisztasági. Ismétlem, hogy nem volt kevés menses de sok sem.2014. máj. 13. 12:34
1/8 anonim válasza:
Tesztelj, gyanusan magas a hőd, reggeli hőd ennyi?
2/8 A kérdező kommentje:
A reggeli hőm 37,1-37,2 átlag hőm 36 és 37 közt van.
2014. máj. 14. 10:35
3/8 A kérdező kommentje:
Enyhén érzem az alhasam, főleg a petefészkemnél, lent végig az alhasam tompán fáj, és a melleimet ha megfogom tényleg enyhén érzem hogy fáj, de most ha nem fogom meg is érzem mintha feszülne. Reggel fogok tesztelni.
2014. máj. 15. 11:49
5/8 anonim válasza:
""" a 6 nap alatt, max 2 tampont ha elhasználtam, elég volt a tisztasági. """
Ne feledd, a tampont is cserélni kell. 5 óránál hosszabb ideig ne hagyd a testedbe még akkor se ha gyenge a vérzésed, mert beteg lehetsz tőle, rosszabb esetbe vérmérgezésed lehet, ami lázzal indul, később magas lázba csap át, és komoly problémákat okozhat.
6/8 A kérdező kommentje:
Hibás volt a teszt igy ma ismétlem meg! Félre értettél engem, mert a tampont én nem hagyom bent, tudom pontosan azokat amiket leirtál, én úgy értettem h nem volt szükség végig tamponra mert nem volt olyan sok.
2014. máj. 19. 08:50
7/8 A kérdező kommentje:
egyértelmű negativat teszteltem de a cici meg hasfájás enyhén megvan!
2014. máj. 19. 12:17
8/8 anonim válasza:
Na mesélj mi történik veled mostanában! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!