Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van állandó hőemelkedése...

Estrella84 kérdése:

Mitől van állandó hőemelkedésem? Kérlek adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés
Március 11-én volt meg utoljára a mensim, Norculot hatására. Azóta nem jött meg, tesztjeim mind szellemcsikosak. Voltam orvosnál, ő nem látott semmit igy ismét Norculotot irt fel,hogy meghozza a vérzésem. Ma tartok a 8dik napon, 10 napig kell szednem. Csak közben történt vmi, ma van a 12dik napja, hogy a hőm fent van. Teszem hozzá nem vagyok beteg.Alaphőm 36.3-36.6 között szokott lenni. Ébredéskor szájban mérve 37 fok, nappal 37.4ig is felmegy mégha csak fekszem is. Tejfölszerű folyásom van, néha semmi és nem érzem jól magam. PCO gyanús vagyok, most mennék hormonvizsgálatra, teszem hozzá, hogy több hónapja már ott vannak a ciszták és eddig soha nem okoztak magasabb hőt. A mellbimbóm is érzékeny és fáj. Mi van akkor ha a Norculot előtt sikerült a baba? Akkor nem is fog megjönni? Mennyire káros ez a babára nézve? Nagyon félek. Szerintetek? Jah és néha fejfájásom is szokott lenni. Fertőzésem nincsen. Kemény az alhasam.

2014. máj. 13. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Húha! :)

Szerintem beszélj orvossal a Norcoluttal kapcsolatban (a progeszteron miatt), biztos ami biztos...

Drukkolok!!! :)

2014. máj. 14. 09:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Csinálják egyet a másik fajta teszttel is? Holnap elmegyek a dokihoz, biztos ami biztos.
2014. máj. 14. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha kíváncsi vagy és van otthon fölösleges teszted, tesztelj nyugodtan, de előtte célszerű pár órahosszáig nem inni, hogy a vizeleted minél koncentráltabb legyen. De ezt biztos te is tudod.

Majd írj! :)

2014. máj. 14. 14:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Van egy egyszerű gyógyszertári tesztem. Most próbálom magam tartogatni :) , rendben irni fogok. Kedves válaszoló neked van babukád ? :)
2014. máj. 14. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos nekünk nincs gyerekünk. :( ...a sok sikertelen év után már lemondtunk róla...

Nálatok 1. baba lenne?

2014. máj. 15. 09:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem szabad feladni soha kedves válaszoló! Tudom mennyire nehéz hónapról hónapra, de hinni kell benne és jönni fog az a baba.Sajnos nem tudtam ma elmenni a nődokihoz , tegnap este csináltam egy tesztet, kb. fél óra múlva ott volt a két csik, majd reggelre elhalványult. Viszont ma is megcsináltam ugyanazzal a fajtával kb. 3és fél óra pisilés és ivás nélkül mostmár 10 percen belül látható volt a két csik és száradás után erősebb a tegnapi estinél. Mi a teendő ilyenkor? Az orvos irni fog ki gyógyszert ? Igen, első baba lenne. Üdv.
2014. máj. 15. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!