Petevezeték átjárhatósági vizsgálatot csinálnak Egerben a kórházban? Vagy ezt csak meddőségi központban csinálják?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 21:55
1/7 anonim válasza:
Csinálnak, röntgenes hsg-t, nekem tavaly márciusban volt. Van dokid?
2/7 A kérdező kommentje:
Tárczy Csabának járok kövesden az sztk-s rendelésére. Már túl vagyunk pár vizsgálaton és gondolom már az átjárhatóságinak kellene következnie, csak nem tudom hogy ez megy ő csinálja-e vagy beküld a kórházba...
2014. máj. 19. 19:39
3/7 anonim válasza:
Nekem nem ő csinálta, de egy ottani doki. Írt egy beutalót mikor megbeszéltük hogy ez a következő vizsgálat, másnap mentem reggel 7 re a kórházba, betegfelvétel, 8 kor hsg, 11 kor haza.Papíron azt hiszem 2 napos "műtét", de ha nincs panaszod és jönnek érted akkor hazaküldenek a hsg után egy órával.
4/7 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen kérdezz rá, hogy vállalja-e. De gyanítom , hogy igen!
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen. És neked el volt záródva? fájt a vizsgálat? és a baba összejött azóta?
2014. máj. 20. 10:49
6/7 anonim válasza:
Nekem nem volt elzáródásom, letapadásom sem, azonnal átment a kontrasztanyag mindenhol. Maga ez a része nem fájt egyáltalán, a szonda felhelyezése volt kellemetlen, de 10 másodpercig tartott, és kb. egy kisebb mensi görcsnek felelt meg. Tehát összességében ne izgulj, én utána még aznap pecsételgettem, de másnap már próbálkozásra intett a doki! :)
Most vagyok 36 hetes kismama, szóval nem utána jött össze, hanem kb 6 hónappal később.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen. Remélem minél hamarabb eljutok a vizsgálatig.. jó lenne már ezen is átesni.
2014. máj. 21. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!