Genitális herpesz terhesség alatt? Volt valakinek? Egészséges lett a baba?
A gondom óriási! Iszonyat rettegésben vagyok! A férjemtől kaptam el még a terhességem előtt jóval a herpeszt, miközben orálisan elégített ki.
Most vagyok a 12 hétben és úgy nézz ki, hogy most fog másodjára kiújulni. :(
Kérdésem az, hogy volt aki úgy járt mint én és semmi gond nem volt a terhesség alatt?
Esetleg valami gyógyszer van rá ami nem árt a babának?
Elnézést! Most látom, hogy rossz kategóriába írtam ki.
De hátha így is tud valaki segíteni.
Hálásan köszönöm!
Egy kicsit megnyugodtam,talán fogok aludni az éjszaka...
Nem mai kérdés ,de kötelességemnek érzem,hogy irjak ide. 8 évvel ezelött kaptam el a herpeszt.
Végig aggòdtam az egész terhességem , minden fòrumot és cikket elolvastam , milliòszor megkérdeztem a nögyògyàszt ,hogy biztos-e benne ,hogy nem kell szednem szülés elött Aciklovirt ..
Kétségbe voltam esve ,féltem ,hogy baja lesz a babànak ,habàr nem ùjkeletü volt nàlam a fertözés ,mégis ez rànyomta a bélyegét a terhességemre. Pàrszor persze ki is jött a herpesz a stressz miatt ,akkor mégjobban padlòn voltam .
Most itt tartom a kezemben az egészséges kislànyom , természetes mòdon szültem . Minden a legnagyobb rendben ment . Több orvossal is beszéltem ,valòban csak akkor fertöz ha szülésnél is jelen van ,ekkor indokolt lehet a csàszàr . Màs esetben viszont nem kell aggòdni ...
Szòval kedves kismama ,ha te is aggòdva olvasol most minden létezö fòrumot ,szeretnélek megnyugtatni ,figyelni fognak rád az orvosok szülést megelözöen és közben is . Nem lehet semmi gond ,egészséges pici babàt fogsz a vilàgra hozni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!