Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az eredményem 3 nappal a...

Ez az eredményem 3 nappal a mensi elott lányok . Mit gondoltok? (kep)

Figyelt kérdés
[link] nagy a boldogság :) kívánom mindenkinek aki próbálkozik hogy ugyanilyen eredményt kapjon :) mi majdnem masfel évig vártunk a kicsire :)
2014. máj. 8. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Gratulàlok!!boldog babavàràst!!26hkm
2014. máj. 8. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindhárom szép egyértelmü pozi, gratula!!! :)
2014. máj. 8. 14:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom lányok :) aranyosak vagytok :)
2014. máj. 8. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok egyértelmű pozi,boldog babavarast!

(Ne haragudj h ezt írom,de ma mar nem tudom hányadszor latom itt ezt a fotót.Irtam a tesztedhez is tegnap.Elhiszem,hogy nagyon örülsz ,de mèg hányszor írod ide ki? Nekem is egy ev utan sikerült a babam,de egy fotó es kerdes kiírás erejéig örültem itt,utana a családommal osztottan meg a boldogságot es nem itt lógtam..)

2014. máj. 8. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen ertelek csak tudod nekem meg 3 napom van a mensiig es nagyon felek hogy ha esetleg negjonne! Azért teszem fel hogy hátha lesz meg valaki az értelmes választ ad
2014. máj. 8. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:

En nem várt elott 5nappal teszteltem pozit,ikreket vártam mint kiderült.Tobbet nem teszteltem,mert felesleges egyértelmű 2csíkos teszt eseteben,es ugy hogy nem vèrzel vagy barnàzol.

Szerintem jelentkezzel be a kimaradt verzes utan dokihoz,es addig mar ne csinálj több tesztet.

Egyébként nem hiszem,hogy itt bárki mast hozza tud fűzni pozitiv teszthez a "gratulalokon"kivul...

2014. máj. 8. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!