Kedves, velem együtt reménykedők, ki nem várja 11-dikére?
Izguljunk együtt és drukkoljunk egymásnak:-)
Kinek milyen tünetei vannak,ami esetleg más,mint egyébként mensi elött?
Sajnalom Andi :-(
Na de uj holnap uj remeny :-)
Hajni
Sziasztok Kedves Csajok!
Ma van hogy 6 napja kesik a mensim gondoltam veszek meg teszteket,dragabbakat es megcsinalom mennyit erosodtek a csikjaim:-)
Ilyenek lettek tegnap esti pisivel:
Akinek kozben megjott,ne keseredjen el,most probaljon egesz masra koncentralni,masra gondolni,valamivel lekotni magat.Tudom sablon szoveg de igaz!Konnyu nekem tanacsot adnom,ha nekem sikerult.Biztos ezt gondoljatok,de nem!Segitek ha szeretnetek ha van kerdesetek valaszolok:-)
Egyenlore meg nem megyek dokihoz,ugy 7 8 hetesen szeretnek menni hogy tuti latszodjon mar az embrio.
Addig probalok lazitani,nem megeroltetni magam.
Puszi Nektek,Brigi
Kiszamoltam,elvileg januar 20 a szules idopontja:-)
Jajjj Brigi, ez tök jó :) Gratulálok :)
Képzeld, nekem már 3. napja késik, semmi mensi tünet, de a tesztek negativak :( de még mindig reménykedem,hogy hátha nálam később fogja kimutatni...vagy szerinted már reménytelen?
Komolyan idegbajos vagyok, jönne meg akkor vagy valami, de ezek a negativ tesztek kiakasztanak
Adri
Sziasztok!
6-os vagyok, gratula mindenkinek, akinek összejött, nekem sajna megjött:(
Elkezdtem szedni a barátcserjét, mert mensi előtt pár napig barnázok, és egyszer már segített ezen a problémámon. tavaly 4-5 napokat barnáztam, most már csak 2 napokat, és a ciklusaim se 24-25 naposak, hanem meghosszabbította egy kicsit. (annyi a különbség, hogy anno nem terveztünk babát, most viszont igen)
Ha régen használt, most se fog ártani, ugye?
Most voltam pisilni, és szerintem 1-2 óra múlva megjön :(
nagyon csalódott vagyok :(
Csajok, hol veszitek/rendelitek az ovutesztet? én még soha nem használtam, ez volt az első próbálkozós hónapunk, szóval csak úgy szerettük egymást, nem néztem, hogy mikor. Úgy voltunk vele, hogy mostmár akarjuk.
Viszont szeretnék ezután tutira menni
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!