Nagyon korai terhességnél mindig vetélésre-elhalásra utal a végbélfájdalom?
Figyelt kérdés
Ma fájdogált a végbelem és olvastam, az nem jó jel. Mellé még a hüvelyem is fájt. Holnap után leszek még csak 4 hetes, de már pár napja erős pozit teszteltem (Hányingerem volt, ezért teszteltem korán)2014. máj. 6. 18:25
1/4 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Akármi lehet, vagy akár semmi is. Amíg nincs görcs, vérzés, addig nincs okod parázni. Lehet kezdődő aranyér is. De kívánom, hogy semmi ne legyen!
2/4 anonim válasza:
Nálam ez aranyér jele volt, később jelentkezett és csak a második babánál :) Szerintem ne aggódj, nekem volt 2 vetélésem és nem ilyen volt.
3/4 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de nálam a hüvely és végbélfájdalom méhen kívüli terhesség miatt volt. Természetesen mikor ezek a fájdalmak jelentkeztek nem szűntek meg csak egyre erősödtek, ezért bementem a kórházba. Először azt mondták nem is vagyok terhes, majd a vérvétel igazolt. Nagyon nehezen vették észre hol van beágyazódva és azonnal megműtöttek.
Ha már erős pozitív volt a teszted ultrahangon is látszódnia kell a terhességnek, ha nem szűnnek meg a fájdalmak menj el orvoshoz.
Szorítok, hogy egészséges terhességed legyen!
4/4 A kérdező kommentje:
Külföldön élek és itt sajna nincs uh, csak 12 hetesen. Csak erősen indokolt esetben -ha vérzel erősen-néznek meg.
2014. máj. 6. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!