Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérős módszer, fél éve...

Hőmérős módszer, fél éve mérem a hőmet, aki ilyen módszerhez ért segítsen?

Figyelt kérdés
mensinél mindig 35,7-35,8 szokott lenni a hőm. beáll 36,3-36,5 re ovu elött ovu után szépen emelkedik 36,7-36,8ra. de most az utolsó mensinél nem esett vissza tarom a 36,5 és afölötti hőt, ha nem esik vissza a hő jelenthet terhességet,de megjött és ezért nem értem.

#hőmérősmódszer
2014. máj. 6. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is legalább fél évig mértem. Ciklus második felében szépen felment 36,9-37-re. Menstruáció napján mindig leesett a hőm 2-3 tizeddel, kivéve az utolsó ciklusomat, ahol a vérzés napján 37,1 volt az ébredési hőm. Akkor döntöttem el befejezem a méregetést, nagyon elszomorított. :(
2014. máj. 6. 15:42
 2/3 Vilcsianyuja ***** válasza:
Fura. Teszteltél esetleg? Lehet, hogy te vagy az a nem is olyan ritka eset, akinek rendesen megjön a terhesség első pár hónapjában. Bár a hőd akkor folyamatosan 36,7-8 vagy még magasabb kellene hogy legyen, a 36,5 már alacsony. Esetleg elmehetnél nőgyógyászhoz. Lehet, hogy valami ciszta-mióma vagy egyéb rendellenesség játszik be a hormonháztartásodba. Az is lehet, hogy csak egyszeri zavar volt, és magától visszaáll a szokásos hőgörbe.
2014. máj. 6. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Amúgy hol méred a hődet és hány percig?
2014. máj. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!