Miert nem irjatok ki, hogy mi lett az eredmeny? Mindenki erez valami furat, de nem tudjuk mi az eredmeny. Nem leszunk okosabbak.
Annyi ilyet olvasni, hogy menzierzes, mindjart megjon erzes, hasszurka, puffadas, inygyulladas... napikig negativ... mindenki bizonytalan... Az lvaso azt mondja: "hm.. nekem is pont ez van..." Alig varod, hogy megtudd mi lett belole, mert hatha te is remnykedhetsz... de nem nem es nem
90%ban nem tudni mi lett belole, mert nem irjak meg...BOSSZANTO..
Szerintem sokan azert,mert nem lépnek be azután ujra.Megtudjak az adott hírt ,es elfelejtenek jönni..
Van aki meg talan bánatában nem akar..
Nem jo tenyleg,de sztem sokan nem direkt teszik.
En is pont ugyanezt erzem.... mar rogton szex utan ereztem valami furat... Utana 1 hettel menzi szeru, ami vegulis azota sem mult el.
Az elozo terhessegemnel is ilyen alhasi fajdalmamim voltak, de akkor sem jutott, hogy terhes lehetek, mert a legeleso probalkozas volt, igy akkor nem izgultam 1 percet sem :)de most fura az egesz es abban a percben ereztem, hogy lett baba. Nem tudom mennyire hihetek a megerzesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!