Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert nem irjatok ki, hogy mi...

Miert nem irjatok ki, hogy mi lett az eredmeny? Mindenki erez valami furat, de nem tudjuk mi az eredmeny. Nem leszunk okosabbak.

Figyelt kérdés

Annyi ilyet olvasni, hogy menzierzes, mindjart megjon erzes, hasszurka, puffadas, inygyulladas... napikig negativ... mindenki bizonytalan... Az lvaso azt mondja: "hm.. nekem is pont ez van..." Alig varod, hogy megtudd mi lett belole, mert hatha te is remnykedhetsz... de nem nem es nem

90%ban nem tudni mi lett belole, mert nem irjak meg...BOSSZANTO..

2014. máj. 4. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan azert,mert nem lépnek be azután ujra.Megtudjak az adott hírt ,es elfelejtenek jönni..

Van aki meg talan bánatában nem akar..

Nem jo tenyleg,de sztem sokan nem direkt teszik.

2014. máj. 5. 07:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg... de megorulok... :) napok ota olvasom es hulyet kapok, hogy nem tudom mi lett belole... igy tenyleg nem lszek okosabb... kenytelen vagyok varni...
2014. máj. 5. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsőre teljesen azonos volt a mindjart megjön érzéssel..semmi különbség...másodszorra is és baba lett belőle. Harmadszor az elejétől éreztem hogy valami van odabent..aztan volt egy mindjart megjön érzés fél napig és talan másnap délelőtt is majd ez elmult..ez lehetett a beágyazódás. Mire teszteltem már biztos voltam h baba lesz. Első baba: 10perc után lett halvány két csík majd 2ora múlva másik teszttel egyből két csík. Ezek az én tapasztalataim :-). Drukkolok tudom milyen idegörlő ez a pàr nap, rosszabb mint a 9hónap :-)
2014. máj. 5. 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:

En is pont ugyanezt erzem.... mar rogton szex utan ereztem valami furat... Utana 1 hettel menzi szeru, ami vegulis azota sem mult el.

Az elozo terhessegemnel is ilyen alhasi fajdalmamim voltak, de akkor sem jutott, hogy terhes lehetek, mert a legeleso probalkozas volt, igy akkor nem izgultam 1 percet sem :)de most fura az egesz es abban a percben ereztem, hogy lett baba. Nem tudom mennyire hihetek a megerzesnek.

2014. máj. 5. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!