24 vok,beleférek?mert mi is tervezzük,ill már a megvalósítás fázisában vagyunk,5.hónapja sikertelenül
2014. máj. 4. 15:36
2/15 A kérdező kommentje:
persze beleférsz :D ohh, sajnálom :( remélem minél hamarabb összejön Nektek :) Mi lehet még ma este nekiállunk, igaz csak 8-án lesz ovum.... Nagyon remélem sikerül!
2014. máj. 4. 15:57
3/15 anonim válasza:
Szia. 21 éves vagyok, van egy 3 éves lányom. Egy éve rajta vagyunk a kistesó témán. Sajnos eddig még nem jött össze. De sosem szabad feladni. Sok sikert kívánok nektek :-)
2014. máj. 4. 16:28
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Gratulálok a kislányodhoz :) Remélem sikerül a kistesó ;) Amúgy a kislányod tervezett volt? Mit szóltak a szüleid, hogy ilyen fiatalon szülsz? Nálunk, tudom, hogy anyu örüle, apukám viszont nem... Én viszont már tűkön ülök, alig várom, hogy legyen.. :)
2014. máj. 4. 16:33
5/15 anonim válasza:
sziasztok. én 20 vagyok :) április sikertelen volt :( remélem most a május sikeres lesz. itt vannak a termékeny napok meg a peteérés--> [link] 2 naponta vagyunk együtt reggel már bele is kezdtünk :P megy a drukk mindenkinek :)
2014. máj. 4. 18:02
6/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D remélem mindegyikünknek siekrül :) majd írjátok meg mindenképp :)
2014. máj. 4. 18:05
7/15 anonim válasza:
2. Vagyok. Köszönöm szépen :-)
Nem volt tervezett a kislány. Nem túl szépen reagálták le a dolgot, de persze el kellett fogadniuk. Pár hétig feszült volt a hangulat, aztán vissza állt minden a "normálisba". Támogatták hála istennek. Anyukám hamarabb elfogadta, mikor először meglátta az uh-n. Apukám inkább amikor megfogta. Egyébként imádják őt. El is kényeztetik. Múltkor rágta a fülemet egy kiskutyáért, aztán a papa fel ajánlotta neki kutya helyett a pónilovat. :D
Írj ha szeretnél beszélgetni :-)
2014. máj. 4. 18:55
8/15 A kérdező kommentje:
jajj de jóóóó :) nálunk csak anya örülne :( apa lehet megölne, mamáról ne is beszéljünk :D de ha belegondolok mindkét mamám is 20 éves volt mikor a szüleim születtek.... ;)
2014. máj. 4. 19:09
9/15 anonim válasza:
1.vok!először is szórítok mindenkiért!egy megjegyzés,névvel könnyebb lenne azonosítani mindenkit,téged is kedves Kérdező!most kezdem el az LH teszt használatát,hátha ezzel sikerül.meg megyek jövő héten dokihoz,mert mensi előtt mindig egy héttel legalabb vérzek,már voltam vele 2hónapja,akko kaptam gyógyszert,azt mondták ha visszatér menjek vissza,hat visszatért!
Kati
2014. máj. 4. 19:30
10/15 anonim válasza:
egyébként mindenkit csak első sokk fogja sokkolni,utána ők lesznek a legboldogabbak,hidd el!nyugi!nektek kell eldönteni,hogy mikor.van itt az ideje,de akkor.legyen,amikor még otthon laksz,és anyudék tartanak el,mert akkor nagyobb lesz a kiakadás.meg azért minimum legyen egy eljegyzés mielőtt bejelentitek a jó hírt,akkor könnyebben fogják fogadni,tudni fogják,hogy biztoa embernek szülsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!