Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok! Hogy mondjam...

Terhes vagyok! Hogy mondjam el a barátomnak és az anyámnak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és 2 éve vagyok a barátommal együtt ő 24 éves.

Csináltam 3 tesztet és mind az mutatta hogy terhes vagyok.

hogy mondjam el a barátomnak és a szuleimnek?

Megszerrtnem tartani mindenképp!

Es tudom hogy a barátom is orulni fog csak nem szeretném sokkolni.

Valaki tanács?:)

2014. máj. 3. 15:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
70%
Sajnos agyat azt nem lehet vásárolni pénzből.
2014. máj. 3. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Nagymellny, kamuszag, nyelvtan leülhet 1es. Cicukám, terhes vagyok, remélem nem az én eszemet örökli majd. Anyuci egy éhes szájjal több lesz a nyakadon, terhes vagyok persze maximális védekezs mellett.
2014. máj. 3. 16:45
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem csinalj neki egy kinyithatós képeslapot, bele egy kis tükörrel, felé pedig írhatod, hogy így néz ki egy apa/ nagymama :) szerintem aranyos lenne!
2014. máj. 3. 16:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
a megnyilatkozásaidból csak az derül ki, hogy mennyire gyerek vagy még...egy álomvilágban élsz...de már nem sokáig..mert ha tényleg terhes vagy és ez nem egy kamu, akkor 9 hónap múlva a kőkemény valósággal kell szembenézned...egy kisbaba nem csak a cukiságról szól...sőt...egy hasfájós baba van hogy 3 napos korától 3 hónapos koráig éjjel nappal sír..és nem kicsit, hanem elemi erővel.3 óránként szoptatás, éjszakázások, odafigyelni a megfelelő mozgás fejlődésre, tornáztatni, ha beteg orvoshoz járni, közben háztartás ellátás és közben bámilyen fáradt vagy végig mosolyognia baba felé. nincs többet bulizás, legalábbis 3 évig semmi utána is csak ritkán. és csak a legalapabbakat írtam le...
2014. máj. 3. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Hú de nagy bajban leszel... Mit vársz, apukád örökké pénzelni fog?

Neki vállald a babát, vagy magatoknak?

18 vagyok, babát várok, elszakadtam a szülőktől, önállóak vagyunk anyagilag is párommal.

Nem éreztem volna jogosnak, hogy szülők pénzére szüljek, hisz ha akarnának még gyereket, akkor lenne tesó...

2014. máj. 3. 23:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát sok eszed az nincs!!! Bocsi de ez jött le az írásaid alapján.... ! hátha az anyság majd felnötte tesz...de tényleg készülj fel az anyság igaz hogy legcsodálatosabb , de legnehezebb is ! Szüleidnek egyszerüen mond el mi történt és barátodnak is bár szerintem olyna nagy öröm nem lesz! Egy anyuka , legalábbis én nem örülnék ha alányom 17 évesen terhes lenne... persze támogatnám és megoldanánk, mellette lennék, de akkor sem lennék büszke rá... egy anyuka vagyok
2014. máj. 4. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!