Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom hogy uncsi már ez a...

Tudom hogy uncsi már ez a kérés de megnéznétek a görbémet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

11-12 ciklus napon voltak szurkálások a petefészkemnél.Akkor a hőm le is esett, ma pedig nyúlós tojásfehérje nyákot tapasztaltam 2 szer is wc-nél.Ma este ha együtt leszünk a párommal az még jó időzítés lesz?Leírnátok ti mit olvastok ki ebből a görbéből?Mikor volt ovulácio?

[link]

2009. dec. 25. 13:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez már szerintem azt jelenti hogy még nem volt ovu.Ti mit szóltok? [link]
2009. dec. 27. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:

De úgy néz ki megvolt és mivel nem 36,7, hanem 36,6-on maradt, ezért valószínűleg 12/13cn-en. Szóval még jókor voltatok együtt a 11cn-en is.

Majd értesíts mi lett az eredmény. :)

2009. dec. 27. 14:03
 13/14 anonim ***** válasza:
5. vagyok megint. Sztem még mindig nem volt ovud, hanem majd a 22. nap körül lesz, ahogy szokott (ahogy írod) és még semmiről sem maradtatok le, sőt, most kell majd igazán belehúzni! A tojásfehérje több nappal is lehet az ovu előtt, csak azt jelzi, hogy jön a termékeny időszak. Sok sikert!
2009. dec. 28. 08:57
 14/14 A kérdező kommentje:

Szóval így áll a mai görbém.Nem tudom mi van már végképp nem értem.Vajon tényleg meg volt már az ovum?Szerintetek?Én nem igazán vagyok benne biztos.A ma reggeli mérésemet azért írtam hogy ne vegye figyelembe mert buliban voltunk és soká feküdtünk le.

[link]

2009. dec. 29. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!