Ránéznétek a görbémre? Nem várt menstruáció előtt egy nappal a hőm felfelé megy, lehet hogy sikerült a kistesó?
Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van, de jólesne a személyes biztatás :)
Ez az első szoptatás-mentes hónapom, "nagy"fiam 14 hós, születése óta nem védekezünk. Mensim 8 hónapja rendszeresen van, ovulációm is talán...(hőmérőzés szerint), eddig mégsem sikerült teherbeesni.
2014. ápr. 30. 12:39
11/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nektek sem jön könnyen. Első baba lenne? Azért még ne mondj le teljesen erről a hónapról, én sem tudok, hiába lenne ésszerűbb. És a te magas hőd nagyon biztató! Drukkolok nektek!
És köszönöm hogy írtál, nem nagyon tudom ezt kibeszélni magamból mert a férjemet már épp eleget traktáltam ezzel a témával, szóval "jó" hogy nem vagyok egyedül :)
2014. máj. 5. 18:22
12/13 A kérdező kommentje:
Még mindig neked üzenem, hogy itt már több olyat olvastam, hogy a teszt jóval később mutatta ki csak a babát, mert lassabban emelkedett a hCG, vagy ki tudja miért... meg ugye a teszt típusától is függ, azt mondják, egy hetes késést már egy átlagos teszt kimutat, de ezalól is biztos vannak kivételek. Na de nem akarok felesleges reményt kelteni, mert vagy van baba vagy nincs, csak hasznos lehet tudni :)
2014. máj. 5. 18:26
13/13 anonim válasza:
Köszi a biztatást! Igen első baba lenne :) Mindjárt megjön érzés az enyhén meg van már 2 napja, valahogy most sem érzem hogy terhes lennék, minden ugyan olyan mint mielőtt megjön. Tegnapra és mára ki is jött rajtam egy két pattanás, ami olyankor szokott kijönni mielőtt megjön. Mellfeszülés megvan, de az mindig szokott lenni ilyenkor. Szóval nem tudom majd elválik, próbálom magam nem beleélni, kicsit negatív vagyok már, úgy vagyok vele miért pont most sikerülne, de azért bizakodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!