Ha nincs tojásfehérjés nyákom, nincs ovum sem?
Figyelt kérdés
Fog. gátló abbahagyása utáni első hónapban tapasztaltam ezt a féle nyákot. Azóta viszont nem. Ez a második hónap hogy semmi ilyesmi folyást nem tapasztalok. Lehet nincs is ovum?2014. ápr. 29. 14:41
1/9 anonim válasza:
nekem két gyermekem van, de sosem volt tojásfehérjés nyákom, csak mikor már késett a mensim, akkor is tejszínű.
2/9 anonim válasza:
Dehogynem lehet, én tojásfehérje nélküli hónapban lettem várandós:))
4/9 anonim válasza:
Nekem sosem volt tojásfehérjés nyákom,mégis rögtön teherbe estem,mikor akartuk.
5/9 leendő anyuka válasza:
4/4 es 2 naponta csináltátok vagy csak ugy spontán? Mi is babát tervezünk és nekem sincs különös jele az ovuláciomnak
6/9 anonim válasza:
mérjétek inkább a hőmérsékelteteket, sokkal jobb.
digitálissal mértem, de a pittyegés után még benthagytam, én szájba mértem, működött
7/9 A kérdező kommentje:
2 műszakban dolgozom, hol éjjel hol nappal.. így nem tudok hőt mérni :/
2014. máj. 11. 18:49
8/9 anonim válasza:
Mérek hőt, és mellette ovuteszteltem a hónapban, ami a 15. napon világosan pozitív volt, előtte és utána negatív. Hasszurka volt. De mellette akkora a szárazság odalenn, hogy ahhoz képest a sivatag is oázis. A görbén volt hőleesés, és most emelkedés látszik.
Szóval, ezek alapján úgy gondolom, hogy az ovulációnak nem feltétele a tojásfehérjés nyák. Van, akinek vizes, nálam ez gyakrabban előfordul, de most az sem volt. És pere az sem 100%, ha van tojásos nyák, akkor van ovu is.
9/9 anonim válasza:
Nekem minden honapban volt es ma van az ovulacio utani napom es szembesultem a tennyel hogy nem volt nyakom......hat az elobb kaptam idegrohamot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!