Ma együtt voltam a párommal és rá 2-3 órával viz szerü valami folyt belőlem ki! Az lehet ovulácio vagy inkább Sperma? 25-30 ig tart az 'ovuláciom'
a ciklus.hu oldalon tudsz hőgörbét vezetni. minden reggel ugyannabn az időben méred a hődet szájban vagy hüvelyben kb 5 percig. (hónaljban nem jó) és úgy, hogy nem kelsz ki az ágyból, hanem rögtön ébredés után méred. nem szabad pl. kimenni vécére és utána mérni, mert az már nem ad valós eredményt az ébredési hőről. minden nap kell mérni, menzikor is. menzi első napján kezd. menzitől középidőig van az alaphőd. írd fel az értékeket. kb. félidőben leesik a hőd, majd megugrik magasabbra, ekkor van az ovuláció. menzig magasabb marad, mint az alapohőd, mejd menzikor megint leesik az alaphődre.
ez a tankönyvi hőgörbe, de ha van valami gond, akkor ettől eltérő lehet.
Amúgy meg tudod, már a másik kérdésednél is mondtam: google, pár kattintás a neten és megvilágosodsz :)
menzi első napjától kezd. egy egész ciklus (menzitől menziig) már kiadhat egy szép hőgörbét, hogy lásd hogyan alakul.
igen, amikor leesik, akkor kell együtt lenni több napon át. az első magasra ugrott hő az ovuláció. jó akkor is együtt lenni, meg az utána lévő napon is.
A szépen kirajzolódó hőgörbe szerintem megbízható. De ugye azt ugye tudod, hogy ha ponmt jókor vagytok együtt, akkor is csak 20 százalék az esély a fognatatásra? Én hőgörbéztem sokat, mindig jókor voltunk együtt, kivizsgálások szerint egészségesek is vagyunk, és így is egy évbe telt, mire terhes lettem.
Arra mindenképpen jó, hogy belődd a termékeny napokat, mert a kalkulátorok nem a legjobbak, hiszen nem a tested jelzéseit mérik, hanem a tankönyvi átlag alapjén számolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!