Teherbe eshet-e?
A barátnőm 16 éves, én pedig 20. 3 napja történt, hogy elkapott minket a hév, hogy lefeküdjünk egymással. A probléma az volt, hogy körül-belül 10 percig nem használtam óvszert, de nem volt semmi mozdulat, és csak a makkom volt benne, mert fájt neki, meg nem is akartam jobban belé hatolni még.(szűz) Utána pedig már óvszerrel folytattuk, de akkor is csak a makkom volt benne, de akkor már csináltuk, amit ilyenkor szokás.
Azon aggódunk, hogy az előváladéktól teherbe eshet-e? Bár én nem emlékszem, hogy lett volna előváladékom. Előtte pisiltem 2x is kb. 2 órával. Szóval most mind a ketten eléggé idegesek vagyunk, mert a szülei erről mit sem tudnak, és ha ettől terhes lesz, akkor nekem végem. Én úgy vélem, hogy ennyitől nem eshet teherbe, főleg, hogy alig voltam benne óvszer nélkül, és nem hatoltam belé annyira. Elvileg még meg van a szűzhártyája is, de ha emiatt nincs már meg, akkor lehet gond van... :/
Megkérném, hogy csak tapasztalt emberek válaszoljanak. Köszönöm.
nem valószínű ,hogy terhes
ha van szűzhártya akkor is lehet terhes az nem akadály
Lehet terhes.
Előváladékot nem érezheted. Miután hozzáértél, nem tudod megkülönböztetni az ő váladékától sem.
A szűzhártya, mivel NEM egy merev, hermetikusan záró valami, hanem eleve lyukas a közhiedelemmel ellentétben, így nem véd semmitől.
Hogy mire milyen esély van az függ attól is, hogy mennyire fix a ciklusa és éppen hol jár benne.
Persze valószínűleg mindent körülményt figyelembe véve is nullához konvergál az esély egy terhességre, de azért ezekre oda kéne figyelni,
és azt se értem, hogy miért vársz 3 napot? 3 napon BELÜL lenne lehetőségetek lépni.
72 órás, nem pedig 74 és NEM értesítik a szülőket!
Ne legyél barom! A terhességről ugyanis MINDENKÉPPEN értesíteni fogják. És abortuszt sem végeznek a szülők tudta és engedélye nélkül!
Ha már ilyen fiatal barátnőd van, igazán vigyázhatnál rá jobban!
Bárki mást, egy felnőtt barátnőt is megkérhettél volna, hogy menjen el veled tablettát íratni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!