Szülés után ha nem szoptat az anya mennyi idő után ajánlatos teherbe esni?
Pontos választ sajnos nem tudok, csak amit látok. Kismillió ismerősöm van, akiknél 1 év a korkülönbség. Sőt olyan is van, ahol csak 11 hónap. :) Na ott biztosan nem vártak sokat. :)
Vagy volt a tv-ben a család, ahol 15 gyerek van. A legnagyobb 14 éves, a legkisebb most született. Mindet egy anya szülte, ráadásul császárral.
nagyon eltérők a válaszok.
én is hallottam ezt h a szervezet emlékszik a terhességre. Pl ha valaki nehezen esett teherbe mert hormongondjai voltak annak ajánlják is h a szülése után ne várjon sokat a következő terhességgel.
Én amellett vagyok h 5-6 hónap s belevágok a babaprojektbe. Első terhességgel vetéléssel végződött, missed ab után az első menses után azonnal teherbeestem (orvosi javaslatra) és problémamentes volt a terhességem és pontosan akiírt dátumon szültem. Pedig neten arról is eltérő válaszokat hallottam h küret után mikor lehet teherbe esni..
Ezért gondolom h a szüléssel is így lehet.
És mit rejt magában az h regenerálódott a test? egy ujabb terhességhez kell a regenerálódott test? mert elvileg a 6.hétre a méh visszahúzódik, és az első mensesre a hormonok is visszaállnak. Az meg kit érdekel h maradt még súlyfelesleg vagy fáj a háta? baj nem érheti a magzatot. kivéve ha vitamin-ásvány-hiányban szenved a test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!