A pé után 9. napi hőleesés mit jelent? Már a mensit, vagy lehet a beágyazódás is?
itt a diagramom, az átlaghőmet ne vegyétek figyelembe, mert nem mértem a ciklus első felében.Amúgy az átlaghőm 36,3-36,4 szokott lenni.
a 22 .ciklusnapon is lejebb volt a hőm és este nagyon nyilalgatott, görcsölt a pocim, akkor azt hittem az lehetett a beágyazódás, de most már kezdek elkeseredni, hogy megint meg fog jönni:(:(
Szia!
Még várd azért ki a végét, nem biztos, hogy nem lesz.
Az meg, hogy összejöjjön, egészséges pároknál is 30% havonta, még ha a legjobb időbe is vagytok együtt.
Sajna ez van. Nyugodj meg ok?! Puszi:)
(egy 21 hónapja próbálkozó)
Első vagyok..én két évig jártam kezelésre ezmiatt , de miután már "gyógyult" lettem akkor sem rögtön jött össze, igazából összesen 2 és fél évembe került.
Sok sikert és türelmet!
köszönöm a bíztatásokat!Aholnapi hőmből kiderül mi lesz...ha felugrik, akkor még van esélyem babaóra:):)
amúgy nyelvem alatt mérem, digitálissal...
igaz nem percre pontosan azonos időben, de igyekszem minden reggel ugyanakkor mérni.../csak a cicám mindíg felkelt korán és nem tudok visszaaludni:(/
de a mai a tegnapi méréshez képest nem volt korán..sőtt inkább tegnap mértem kicsit korábban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!