Nem várt előtt 3om nappal nagyon halvány de kivehető csík. Merjek reménykedni?
Szia!A gyógyszertárba Clearblue-t kérjél...pult alól adják:)) Nekem a nem várt napon egyértelmű pozitív volt:))Szóval ha 27-én reggel csinálsz, szerintem egyértelmű lesz:) Drukkolok nagyon!! Addig pedig élvezd az ünnepet. Kellemes karácsonyt!!
Majd írd meg, hogy mi volt:)
Szerintem is várjál még pár napot és tesztelj újra. Bár tudod,a halvány csík is csík!:) Drukkolok,hogy minden rendben legyen!
Én este teszteltem Medi Lab-al,de félek,hogy megmarad-e...
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Hát úgy voltam vele, hogy kezdtem magam győzködni,hogy ááá nem vagyok terhes, és nem is akartam ma reggel tesztelni, tegnap este még úgy gondoltam, hogy még várok 2-3 napot.Mondjuk a tesztet már megvettem 24-én Clearblue-t.De aztán ma reggel hirtelen ötlettől fögva, még is megcsináltam.
Hál istennek!
Pozitív lett, még hozzá szinte azonnal, a kontroll mezőben még megse jelent a kontroll csík, de a teyzt ablakban már ott volt aminek ott kellett lennie!Aztán megjelent a kontroll csík is, tehát a teszt is jó!
Én annyira örülök!És mindenkinek kívánok hasonló örömöket!
Én vagyok aki a Clearblue-t ajánlotta!:) Szívből gratulálok, boldog babavárást neked! Élvezd ki minden egyes percét!
Nagyon-nagyon boldog új évet kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!