Tegnap este, szexeltem a barátommal és nem védekeztünk.
Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Nem az első alkalom volt, hogy szeretkeztünk. Ma reggel vér foltot találtam a bugyimon,és fura módon a hasam is fáj amióta felkeltem. A menzeszem nem valószinű, hogy megjött.
Igen, tegnap szexeltél ma már terhes vagy jövőhéten meg mész szülni!
Tudod azok nem szoktak védekezni akik babát szeretnétek, megszakítással meg az aki nem bánja ha mégis becsúszik.
Kicsit olvass utána h mennyi idő alatt fogan a baba és hogyan. Először ezt kellene rendbe tenned aztán csinálnod.
2014. ápr. 26. 11:05
22/28 anonim válasza:
Azért sajnos million lehetőség nincs... pl.én elég necces vagyok ilyen téren, tablettát nem szedhetek, gumival meg 2 perc alatt kiszáradok, és nem élvezem egyáltalán, folyton azt figyelem, hogy bennem marad-e, és mehetek az orvoshoz kiszedetni... a pharmatex bevált, de a tabifajta nagyon csíp. a naptárazás és a megszakítás kombója vált be legjobban, azóta is így csináljuk. pesszit nem tudok elviselni magamban, mert még PAPA-tesztre se járok, csk 3x voltam, de iszonyúan fáj a vizsgálat, úgyhogy ultrahangra járok csk el néha. Szóval azért sajnos million lehetőség nincs, de egyébkén peteéréskor, beleélvezéssel is csk 2o % az esély..
2014. ápr. 26. 11:13
23/28 A kérdező kommentje:
Igen nálam is ez a helyzet, hogy gumival eggyáltalán nem tudom élvezni mert én is mindíg arra figyelek, hogy esetleg nem e maradt bennem, vagy nem e szakadt ki. Nögyógyásznál még életemben nem jártam és szerintem nagyon rosszul tettem, mivel vannak olyan hónapok amikor a menstruációm nem jön meg. Van amikor 1 hónapig, de előfordult olyan is, hogy 2 hónapig nem jött meg.
2014. ápr. 26. 11:19
24/28 anonim válasza:
jobb lenne, ha 16 éves lennél, mert ez, hogy 20 évesen ennyi eszed van, elég nagy szégyen.
2014. ápr. 26. 11:21
25/28 anonim válasza:
Ha tegnap este szexeltetek akkor a 72 órás tabletta még bőven belefér. Menj ügyeletre receptért!!!
2014. ápr. 26. 13:21
26/28 anonim válasza:
Én ennyiért nem venném be, mert ha meg 2 nap múlva szakad a gumi és belédmegy a cucc, akkor mit csinálsz?
Amúgy nem értem, hogy miért kellett lepontozni, nekem ezt az esélyt nőgyógyász mondta, arról meg csk nem tehetek, hogy fáj a vizsgálat.
2014. ápr. 26. 13:52
27/28 anonim válasza:
"gumival eggyáltalán nem tudom élvezni mert én is mindíg arra figyelek, hogy esetleg nem e maradt bennem, vagy nem e szakadt ki"
Tehát gumival - ami helyes használat mellett 99,99999 %, hogy nem szakad -, félsz, de gumi nélkül meg hagyod?
Hol itt a logika?
Megszakítással 1 év alatt 35 % az esélyed a gyerekre.
Gumival 1-3 %.
Védekezés nélkül 85 %.
2014. ápr. 26. 19:41
28/28 anonim válasza:
A logika ott van, hogy megszakításnál nincs ami benned maradjon, ergo nem kell égetned magad az orvosok előtt, ők meg nem nyúlkálnak beléd fémcuccokkal. :D De hadd legyen már az én magánügyem a védekezés, ha megengeded :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!