Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap este, szexeltem a...

Tegnap este, szexeltem a barátommal és nem védekeztünk. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Nem az első alkalom volt, hogy szeretkeztünk. Ma reggel vér foltot találtam a bugyimon,és fura módon a hasam is fáj amióta felkeltem. A menzeszem nem valószinű, hogy megjött.

Terhes lehetek?

2014. ápr. 26. 09:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%

Igen, tegnap szexeltél ma már terhes vagy jövőhéten meg mész szülni!

Tudod azok nem szoktak védekezni akik babát szeretnétek, megszakítással meg az aki nem bánja ha mégis becsúszik.

Kicsit olvass utána h mennyi idő alatt fogan a baba és hogyan. Először ezt kellene rendbe tenned aztán csinálnod.

2014. ápr. 26. 11:05
 22/28 anonim ***** válasza:
12%
Azért sajnos million lehetőség nincs... pl.én elég necces vagyok ilyen téren, tablettát nem szedhetek, gumival meg 2 perc alatt kiszáradok, és nem élvezem egyáltalán, folyton azt figyelem, hogy bennem marad-e, és mehetek az orvoshoz kiszedetni... a pharmatex bevált, de a tabifajta nagyon csíp. a naptárazás és a megszakítás kombója vált be legjobban, azóta is így csináljuk. pesszit nem tudok elviselni magamban, mert még PAPA-tesztre se járok, csk 3x voltam, de iszonyúan fáj a vizsgálat, úgyhogy ultrahangra járok csk el néha. Szóval azért sajnos million lehetőség nincs, de egyébkén peteéréskor, beleélvezéssel is csk 2o % az esély..
2014. ápr. 26. 11:13
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen nálam is ez a helyzet, hogy gumival eggyáltalán nem tudom élvezni mert én is mindíg arra figyelek, hogy esetleg nem e maradt bennem, vagy nem e szakadt ki. Nögyógyásznál még életemben nem jártam és szerintem nagyon rosszul tettem, mivel vannak olyan hónapok amikor a menstruációm nem jön meg. Van amikor 1 hónapig, de előfordult olyan is, hogy 2 hónapig nem jött meg.
2014. ápr. 26. 11:19
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
jobb lenne, ha 16 éves lennél, mert ez, hogy 20 évesen ennyi eszed van, elég nagy szégyen.
2014. ápr. 26. 11:21
 25/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha tegnap este szexeltetek akkor a 72 órás tabletta még bőven belefér. Menj ügyeletre receptért!!!
2014. ápr. 26. 13:21
 26/28 anonim ***** válasza:
28%

Én ennyiért nem venném be, mert ha meg 2 nap múlva szakad a gumi és belédmegy a cucc, akkor mit csinálsz?

Amúgy nem értem, hogy miért kellett lepontozni, nekem ezt az esélyt nőgyógyász mondta, arról meg csk nem tehetek, hogy fáj a vizsgálat.

2014. ápr. 26. 13:52
 27/28 anonim ***** válasza:
76%

"gumival eggyáltalán nem tudom élvezni mert én is mindíg arra figyelek, hogy esetleg nem e maradt bennem, vagy nem e szakadt ki"

Tehát gumival - ami helyes használat mellett 99,99999 %, hogy nem szakad -, félsz, de gumi nélkül meg hagyod?

Hol itt a logika?

Megszakítással 1 év alatt 35 % az esélyed a gyerekre.

Gumival 1-3 %.

Védekezés nélkül 85 %.

2014. ápr. 26. 19:41
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
A logika ott van, hogy megszakításnál nincs ami benned maradjon, ergo nem kell égetned magad az orvosok előtt, ők meg nem nyúlkálnak beléd fémcuccokkal. :D De hadd legyen már az én magánügyem a védekezés, ha megengeded :D
2014. ápr. 26. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!