Lehet pecsételő (kevés mennyiségű), élénk piros "mensesem", miközben már 18 napja késik?
Figyelt kérdés
Óvszerrel voltam a párommal és soha nem szakadt ki. Segítsetek! Ma jelentkezett szeretkezés után!2009. dec. 23. 21:32
2/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam tesztet, ami félreérthetetlenül negatív lett. Este szeretkeztünk és utána volt a vérzés. Akkor talán már régebben elhalt a baba?
2009. dec. 23. 21:39
3/9 anonim válasza:
ha volt már pozitiv teszted és 18 nap késés után megjött és a teszt negativ, akkor sajnos a babád ment el..
4/9 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet 11-én reggel (Discolor+), 19-én délután (Gabriel) és ma reggel (Gravi-HCG) és mind negatív volt.
Akkor most mi van? :S
2009. dec. 23. 21:58
5/9 anonim válasza:
ha volt pozitív teszted és a menszeszed nem olyan, mint amilyen szokott lenni, akkor egy orvos nem árt!!
viszont ha volt pozitív és most negatív a teszt, akkor sajna nagyon vetélés gyanús, viszont az nem pecsételő kevés vérzéssel jár!! görcseid vannak???
6/9 anonim válasza:
Nem voltál terhes. Ettől függetlenül menj el orvoshoz mert vagy hormonproblémád van,vagy ciszta,polip,stb..
7/9 anonim válasza:
szerintem lehet még esetleg méhszájseb is..
8/9 A kérdező kommentje:
Egyszer sem volt pozitív a teszt.
Görcseim: a méh és a két petefészkemnél. Egyik nap furcsa, ránduló szerű érzésem volt a hasfal felöli oldalánál a méhemnek.
A görcsök amúgy nem folyamatosak, néha szünetelnek. Van, mikor nagyon apró, van, mikor elég intenzívek. Még soha nem késett ennyit a mensesem!
2009. dec. 24. 09:12
9/9 A kérdező kommentje:
Van, hogy csak nyilalgat. Most is ez történik a bal petefészkemnél.
2009. dec. 24. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!