Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek már hamarabb kimutat...

Valakinek már hamarabb kimutatta a test a terhességet vagy csak kimondottan a nemvárt napján? Vagy után?

Figyelt kérdés
Volt már olyan aki már tesztelt a nem várt előtt 1-2-3 nappal és ful negatív volt rá pedig pár nappal pozi???Most az ovuláció utána való naptól elvileg 14 napon mindenképp ki kéne mutatni a terhességet???
2014. ápr. 24. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nemvárt utáni 4. napon lett nagyon halvány pozitív a 10-es teszt, pedig a beágyazódási vérzés már a nemvár előtt 2 nappal megvolt.
2014. ápr. 24. 14:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Előtte is teszteltél???
2014. ápr. 24. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Előtte nem mertem, mert mi van ha mégsem... de így is csak extra halvány lett a 10-es teszt az elmaradt utáni 4. napon pedig első vizeletből csináltam.
2014. ápr. 24. 14:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszi :)
2014. ápr. 24. 14:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindket terhessegnel ovu utan olyan 8 nappal mar halvanyodtak atesztek, clearblue volt az elso es egy halommal vettem mindenbol, rengeteget teszteltem. Szerintem, a nemvart napjan erdemes tesztelni vagy utana par nappal, az a biztos.
2014. ápr. 24. 15:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha vettél egy halommal akkor többször is teszteltél?8 nappal kimutatta?Az kemény...Milyen teszt volt?Digitális?
2014. ápr. 24. 15:56
 7/12 anonim ***** válasza:
25ös x epil nemvárt előtt két nappal pozitív lett.
2014. ápr. 26. 08:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Vettem rengeteg fajta tesztet. A sima, nem digitalis clerablue mutatta ki eloszor. En a dmben is vettem, ott dragabb. Talaltam nehany gyoguszertarat, ahol a sima es a digitalis is olcsobb, mivel tobbet vettem, megerte. A Vakentin nem jott be, x-epil sem mutatta hamar, meg a dm-es corax be sure (a vizeletsugaras) volt meg jo. A tobbi tescos, rossmanos, stb. teszt is negativ volt nemvart elott.
2014. ápr. 26. 12:20
 9/12 pechal válasza:
Én a nemvárt napján teszteltem jó erőset 100ft-os tesztel:-)
2014. ápr. 26. 18:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Én pedig ma teszteltem d.u egy halvány pozit tegnap vagy ma volt a nemvárt nap :)
2014. ápr. 26. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!