1/14 anonim válasza:
Igen, ez egyértelmű halvány pozitív! Gratulálok!
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! El se hiszem h az első utros hónapban sikerült :) Vaterás one step a teszt márkája.
2014. ápr. 24. 10:51
6/14 anonim válasza:
Gratulalok :) az enyem is hasonlo volt 3hettel ezelott. Holnap utan csinalj megegyet :-)
7/14 anonim válasza:
Gratulálok! :)
(én is ilyet szeretnék 3 nap múlva) :)
8/14 H_Vivien válasza:
Ma vagy holnap csinálj még egyet, de ez bizony pozitív, ha halvány akkor is. Az enyém sem volt sokkal sötétebb, ma vagyok 30 hetes :) Nem gratulálok előre, de szerintem ez pozitív :)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképpen csinálok még pár nap múlva! Azt nem írtam h ez nem reggeli első pisiből van. 7-es, kívánom h neked is pozi legyen! 6-os és 8-as, nektek pedig boldog babavárást!
2014. ápr. 24. 11:47
10/14 anonim válasza:
Ott a masodik csik szerintem:) Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!