Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25 től 30 ig van ovus napjaim!...

Leendő anyuka kérdése:

25 től 30 ig van ovus napjaim! Párommal tegnap nem szeretkeztünk mára tervezük de csak holnap lessz 25! Szerintetek várjunk? Vagy lehet ovulácios napokon együtt lenni minden nap?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 10:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha kétnaponta vagytok együtt akkor nem kerülitek el az ovut, még akkor is, ha nem pont aznap vagytok együtt. Mert ha pl. szerdán van ovud, és ti kedden meg azután csütörtökön vagytok együtt, akkor a keddiek bevárják a szerdai petesejtet (mert a spermiumok 3 napig is életképesek), a csütörtökiek meg utolérik a szerdai petesejtet. Így érthető?
2014. ápr. 24. 22:30
 22/24 anonim ***** válasza:

19-es vagyok.

Az előttem szolo jol leírta.

Ha 2naponta vagytok egyutt mindegy mikor van ovud,mert igy mindig vannak megfelelő spermiumok a megtermékenyüléshez!

Lehettek mindennap is egyutt ovu korul,de azt mondtak a spermiumok minősége jobb,ha 2-3naponta történik.

2014. ápr. 25. 07:32
 23/24 anonim ***** válasza:
Kerdezo,hogy hogy ennyi mindent nem tudsz?? :)
2014. ápr. 25. 10:24
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem mert soha nem foglalkoztam ijen témákkal és a neten össze vissza mindent irnak és nem tudok ki igazodni! Van már egy lányom de ő csak ugy jött :D és most tervezük a kis tesót is de azt szeretnénk h minnél hamarabb összejöjjön!
2014. ápr. 25. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!