Leendő anyuka kérdése:
25 től 30 ig van ovus napjaim! Párommal tegnap nem szeretkeztünk mára tervezük de csak holnap lessz 25! Szerintetek várjunk? Vagy lehet ovulácios napokon együtt lenni minden nap?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 10:26
1/24 anonim válasza:
24 óra az ovu ideje...abba a 24 órába kell együtt lenni!
2/24 A kérdező kommentje:
Bocsi a kérdésért de az ovu nem 5 napos? nem 5 nap áll rendelkezésre hogy mefgognjon a baba?
2014. ápr. 24. 10:31
3/24 anonim válasza:
NEm:) Maga a peteérés illetve kilökődés 24 óráig tart, akkor van esély a spermiumnak megtermékenyiteni. ha pont tudnak "találkozni" akkor utána 7-10 nap a beágyazódás, és onnantól kezd termelődni a hcg.
Ovu elött egy nappal legyetek együtt, ovu napján legyetek együtt és ha egészségesek vagytok akkor gyorsan össze fog jönni:)
Kezd el mérni a hőd, ugy meg fogod tudni mikor van ovud.
Hany napos a ciklusod?
4/24 A kérdező kommentje:
ma kell akkor együtt lenünk mert elvileg holnap lessz ovum hát 28 napos menstruáciom majdnem mindig pontos 1-2nap csusszásal :)és az jó ha tegnap akkor nem voltunk együtt? nagyobb az esély?
2014. ápr. 24. 10:40
5/24 anonim válasza:
Igen... Ma meg próbáljatok holnap is! Biztos ami tuti:) Sok sikert:)
6/24 anonim válasza:
Nekem marciusban 17.en volt peteeresem. Egyutt voltunk 15,16,17.-en,ugy,h mindkettonknel volt gond,es 4.-en pozitivat teszteltem. 1ev utan. :-)
7/24 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) reménykedem nekünk is összejön hamar a kistesó :) van egy 2.5 éves kislnyom! amugy csak hömérsékletből tudom h mikor van peteérésem ?
2014. ápr. 24. 11:22
8/24 A kérdező kommentje:
téényleg igaz h nem szabad rá görcsölni stresszelni ? mert akkor biztos nem jön össze?
2014. ápr. 24. 11:32
9/24 anonim válasza:
6os vagyok. Persze,h igaz. En egesz marciusban a laparra keszultem,vizsgalat meg minden. Peteerest se latott a dokino. Marciusban erkezett meg a parom rossz eredmenye. Teljesen tisztaban voltam,h majd lapar utan sikerul. de hat nem. Marcius kozepen osszejott :-)
10/24 A kérdező kommentje:
most 16 án jött meg kiszámoltam 28 napos a ciklusom jövö hónap 14 re esik akkor jön meg és vissza számoltam 14 mert ugy irják! 30 ka jött meg h akkor lessz ovum ! jól számoltam ?
2014. ápr. 24. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!