Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az, hogy teherbe...

Lehetséges az, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
A barátommal a ciklusom 18.napján voltam együtt védekezés nélkül, de csak pár másodpercre rakta be, utána ki is vette. Előtte már volt előváladéka, de azt letörölte. Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi jele. Az erős folyáson kívül semmit nem tapasztalok (olvastam hogy ez a beágyazódás jele is lehet). Elég stresszes vagyok mostanában a suli miatt, lehet hogy ezért késik? Terhesség lehet? Köszönöm a válaszokat előre is!!
2014. ápr. 23. 18:03
 1/5 anonim válasza:
46%
Nem drága ám egy gumióvszer.
2014. ápr. 23. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
igen lehetsz terhes is.csinalj majd tesztet.de ha nem akartok babat akkor vedekezzetek
2014. ápr. 23. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

nem valószínű, hogy terhes lettél. valószínű az idegeskedés miatt késik.

De hogy legközelebb elekrüld az ilyen kérdések kiírását és az idegeskedést, akkor védekezzetek.

nem is értem miért játszadoztok azzal, hogy na, csak egy kicsit beteszi. Miért? Hogy azután tiszta ideg legyél? AZ a pár másodpercnyi csupsz farok benned ennyire megéri, hogy utána ennyire idegeskedj?

2014. ápr. 23. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
A teherbe esés nem megy mindenkinek olyan könnyen. Sőt, legtöbben hónapokig próbálkoznak. Nagyon nagy balszerencséd kell, hogy legyen (mivel gondolom nem akarsz még gyereket), ha egy kicsikét beteszem-ből egyből baba legyen. Úgyhogy, ami engem illet, szerintem nem vagy terhes.
2014. ápr. 24. 11:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. ápr. 24. 18:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!