Mit tegyek? Terhes lehetek?
Természetesen nem biztos, mert később is foganhatott a pici. A legutolsó aktus után ha eltelt a két hét akkor tesztelj. Illetve kérhetsz a dokidtól béta hcg tesztet, az biztosabb eredményt ad. (Én ezt tanácsolnám egyébként meg, hogy nézzen rád...)
Késhet hormonok miatt is. Felfázástól, idegességtől, elég sok mindentől. Illetve okozhatja ciszta is a késést. Nekem volt, hogy 8 napot késett és másnap jött meg. A nőgyógyász a 8.napon csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Mivel mi akartuk a babát én arra gondoltam, hogy az lett volna, csak nem bírt megtapadni. Mert aztán nagyon erősen jött meg.
Egyébként következő hónapban a mensim előtt fogant meg a pici, szóval nem volt tankönyvszerű.
Többet sajnos nem tudok segíteni, remélem megtalálod a választ a sorok között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!