Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert vastag a spermam?

Miert vastag a spermam?

Figyelt kérdés
Szex utan mindig nagyon vastag a spermam, ket kekszet is ossze lehetne ragasztani vele. Gyereket is szeretnenk de nem sikerul. Nem folyekony, letezik hogy valami etel miatt lenne. Nem voltunk meg vizsgalaton.

2014. ápr. 23. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
És te komolyan a spermáddal már ragasztottál össze két kekszet??? Eldobom az agyam komolyan.
2014. ápr. 23. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem néztem meg, mit mondanak benne konkrétan, de lehet, neked érdemes:

[link]

2014. ápr. 23. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
A kerdes az,hogy husz perc utan milyen allagu,ez a folyosodasi ido.ha higabba valik,akkor ezzel nincs gond(persze ettol meg a spermaszamrol es -minosegrol nem tudunk semmit).ha nem folyosodik megfeleloen,azt okozhatja gyulladas.ilyenkor a spermiumok nem vagy csak nagyon nehezen jutnak ki a folyadekburokbol.ha az elso eset all fenn,akkor a szeretkezes utani feloras agynyugalom felpolcolt fenekkel megkonnyiti a teherbeesest.a masodik esetnel urologus,andrologus latogatasa javasolt.
2014. ápr. 23. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Megnezted mikroszkoppal, milyen vastagok a spermaid?? Mert ami onnan kijon azt ondonak hivjak es abban vannak a spermak.

2. Nem baj, ha hig, ugyanis annak olyannak kell lennie. Az ondonak van egy kulonleges tulajdonsaga, hogy ha levegovel erintkezik, besurusodik. Lehet a kremestol a kocsonyasig az allaga.

3. Nem a kajatol fugg az allaga. Kajatol az ize valtozik. Pl.ha fuszeresebbet eszel, akkor kicsit mar, ha nem eszel "eros" kajat, akkor edeskes.

4. Esetleg a sperma szammal lehet gond, vagy nem eleg furgek a spermaid, de annak semmi koze, h milyen allagu.

2014. ápr. 23. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Sima dehidratáltság is okozhatja.
2014. ápr. 24. 10:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasokat. Az elso hozzaszolonak nem ragasztottam ossze ket kekszett. A surusegrol beszeltem. Megegyszer koszonom hogy valaszoltatok sok hasznos tanacsot kaptam.
2014. ápr. 25. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!