Szerdán csináltam egy terhességi tesztet (Gravi HCG) és pozitív lett! Mennyire bízhatok az eredményben? Tegnapra nem vártam a mensim és azóta sincs semmi jele!
Szia, én is ezt a tesztet használtam anno, szerintem megbízható a teszt, valóban terhes vagy (nyilván orvos tudja majd bebizonyítani). Nálam is vastag csík volt és szinte pár másodperc múlva jelent meg--ez viszont nem azt jelenti (szerintem) hogy idős a terhesség, csak nagy a hormonszint, ami a terhességre utal.
Boldog babavárást! I
gondolom igen (ilyenkor megnövekszik a HCG hormonszint), bár ennyire azért én sem vagyok szakértője.
Én nem bírtam ki, és másnap felhívtam az orvosom, aki adott is időpontot egyből, kézzel vizsgált meg és a megnagyobbodott petezsákot érezte, ill. azt,hogy puha volt a méhem. Óriási öröm volt!!!!!!! Utána héten meg elmentem Ultrahangra, és ott már 100% volt! I
Szia! Pedig hidd el, hogy komolyan annyiba került, szerintem jól emlékeztem... Nem is ez a lényeg!
Na mesélj, mi lett a doki általi eredményed, mostmár komolyan érdekel!!! Szurkolok, hogy az, amit szeretnél!!!
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!