Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes ha 7hónapja...

Rainbow2013 kérdése:

Lehet terhes ha 7hónapja Tri-Regol fogamzásgátlót szedek?

Figyelt kérdés
Február 22én voltunk együtt a parommal, utána már kétszer meg volt a bajom 2hete negatív lett a tesztem de akkor még egy kicsit meg volt a havi baj, a hasamon meg azt veszem észre, mintha egy kis gomb lenne alul, bár betudom nyomni a cicim se not nem barnult be a bimbóudvar nem hanyok se semmi, szerintetek van esély arra h terhes vagyok?
2014. ápr. 21. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
fogamzásgátlót szeded,akkor nincs esély tehességre..
2014. ápr. 21. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló mellett is lehet terhes bárki, erre bizonyíték a hugom. Nem tervezett baba. Igaz, anyukám egyszer úgy lett terhez, hogy hónapokig össze se feküdt az apámmal. Vannak olyan nők, akik csak akkor nem esnek teherbe, ha az férjük a másik szobába alszik. Ők a szupertermékenyek vagy fogékonyak. Volt olyan ismerősöm, aki akkor vette észre, hogy valami nincs rendben, mikor megfordult benne a gyerek. Minden hónapban rendesen menstruált, nem voltak rosszullétei, tünetei. Igaz, igen kövér volt, nem lehetett látni rajta, azt is csodáltuk, hogy egyáltalán akadt olyan férfi, aki rá bírt gerjedni, mert pasija se volt. A vérvétel biztosabb. Érdemesebb a bogyó mellett óvszert is használni. Én mindkettőt utálom, úgyhogy inkább mellőzöm a dolgot, a francnak hiányzik a baj.
2014. ápr. 21. 15:52
 3/10 A kérdező kommentje:
semmi esély ra? akkor mitől nőhet a hasam?
2014. ápr. 21. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:
most eléggé parazok, nem vagyok kövér es nőt a hasam, de a teszt negatív meg volt rendesen es semki tünet....8.hét lenne, azt már érezném, nem?
2014. ápr. 21. 15:56
 5/10 A kérdező kommentje:
bár azt mondta a párom h nem élvezett el bennem
2014. ápr. 21. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Drága, már a Holdról is látni lehetne a két csíkot, ha az lennél!

A fogamzásgátló mellékhatásai között szerepel hízás!

2014. ápr. 21. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért iszonyatosan ritka, ha valaki előírásszerűen szedi a fogamzásgátlót, mindenre odafigyel, amire a szedésnél figyelni kell, hogy terhes lesz.

Aki terhes lesz fogamzásgátló mellett, azért a java részük nem szedte megfelelően a gyógyszert, vagy nem figyelt arra oda, hogy mik csökkenthetik a hatását. Egy példa: beteg lesz, antibiotikumot szed és együtt van a párjával és nem használnak mellé gumit, hanem úgy vannak együtt, ahogy szoktak. Következménye: terhesség. No, nem azért, mert a gyógyszer volt a hibás, hanem mert a szedője nem olvasta el a betegtájékoztatót, hogy milyen hatással van az antibiotikum minderre.

Vagy említhetnénk még a nyugtató hatású készítményeket, hasmenést, hányást és társaikat, vagy a késve bevett kimaradt fogamzásgátló szemet.

Szóval azért nem olyan könnyű tényleg mellette teherbe esni.

Neked meg kérdező, ha azóta már kétszer is volt vérzésed és 2 hete negatív lett a teszted, akkor ezer százalék, hogy nem vagy terhes!!! Ha csak azóta nem volt valami baki és abból nem lettél az. De a februáriból biztosan nem!

2014. ápr. 21. 18:13
 8/10 A kérdező kommentje:
utolsó, előfordul h később veszem be vagy este elfelejtem es reggel veszem be. de azóta nem volt aktus mert kint en a parom külföldön es ritkán találkozunk.
2014. ápr. 21. 18:44
 9/10 A kérdező kommentje:
valakinek tapasztalat? valakivel történt már ilyen?
2014. ápr. 22. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogd már fel, hogy ennyi idő után NEM LÉTEZIK, hogy negatívat tesztelj, ha egyébként terhes vagy!
2014. ápr. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!