Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mentruáció előtt mindig...

Mentruáció előtt mindig szokott fájni a mellem, most viszont még semmit nem érzek, lehetek terhes? 27-re nem várom!

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akarlak el keseriteni de nekem is mindig fájt már pé- töl , most nem csak 3 nappal előtte. Már reménykedtem , hátha de megjött. Azért neked lehet másként! Boldog ünnepeket!
2009. dec. 22. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon érdekes, mert eddig nekem is pé. után 3-4 nappal mindig fájdogált, most semmi, 20-ra nem vártam, nem is jött meg, de a tesztek negatívak. Fogalmam sincs, hogy most ez mi.
2009. dec. 22. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem 12-én kellett volna nem megjönnie nem is jött meg, 13-án teszteltem egy halvány pozítivot. December 7-én elkezdtek fájni a melleim, 11-én pedig a bal mellemből elkezdett folyni a tejem, pedig több mint 3 éve nem szoptatok na ekkor már sejtettem hogy ismét terhes vagyok.
2009. dec. 22. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
A mellfájdalom mindenkinél más. Nekem pl. vérzés előtt csak egy- két nappal fájdogál.Ez inkább feszítő érzés.Az csak Te tudod, hogy hány nappal előtte szokott fájni.Ebből sajnos még nem lehet következtetni terhességre.De egy pár nap múlva kiderül, és drukkolok Neked!
2009. dec. 23. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!