Aki PCOS beteg, annak akkor derült ki, amikor elment a vizsgálatra és megmondta rögtön az orvos neki, vagy miután a doki elküldte vérvételre?
Figyelt kérdés
Voltam nődokinál,mert 3-4 havonta jön meg a mensesem, de a nőgyógyász semmit sem mondott, csak elküldött vérvételre. Ez gondolom normális ugye??? Szóval arra lennék kiváncsi, hogy ha PCOS lennék,akkor rögtön mondta volna, vagy ezt ő csak a vérvételből látja?2009. dec. 22. 10:56
11/15 anonim válasza:
3. vagyok. A clearblue teszt NAGYON halványan + lett a többi negatív, nem volt menzi csak barnázás. A barnázás a pco miatt volt a teszt meg egy kalap sz.rt sem ér. A többi tesztnek volt igaza.
12/15 anonim válasza:
nekem nincs a méhemben ciszta, egy darab sem...mert ez nem szükséges hozzá...ennek csak ez a neve, de igazából egy enzimprobléma azt hiszem
13/15 anonim válasza:
bocsi,de a PCO= Cisztás Petefészek, talán ezért nincs a méhedben egy darab ciszta sem.. :)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Talán nem is PCOS vagyok.. Remélem nem ez a baj, azért ezeket olvasva csinálhatott volna uh-t nekem is nem? Na de lehet, hogy hirtelen feleslegesnek tartotta, ezért inkább előszőr vérvételre küldött. majd kiderült..:(
2009. dec. 28. 10:51
15/15 anonim válasza:
Kedves 3.! Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!