Mire számítsak a hycosiPetevezeték átfujás vizsgálatnál?
Figyelt kérdés
Holnap megyek 9-re és nem mondtak semmit.2014. ápr. 17. 21:07
1/5 anonim válasza:
Nekem volt két pillanat, amikor nagyon fájt, de amúgy ki lehet bírni.
Ha teheted, ne egyedül menj, nekem azt mondták, kísérjen el valaki.
Ja és készülj betéttel,én kicsit véreztem utána
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,bárcsak tul lennék rajta...
2014. ápr. 17. 22:31
3/5 anonim válasza:
Szia
Nekem egy ismerősöm volt ilyen ,,vizsgálaton" és ő azt mondta, hogy neki is fájt állítólag annak fáj akinek össze van tapadva a pete vezetéke, de inkább kellemetlen érzés. Fél napos kórházi dolog. Igen nagy méretű betétet is vigyél, mert nem biztos, hogy az egész folyadékot ki tudják szívni és adott esetben kifolyik a maradék. De ne izgul, nem lesz semmi gond. Jó ha nem egyedül mész. Kitartás :)
4/5 A kérdező kommentje:
Már tulvagyok rajta,tuléltem:) kb 1percig tartott ami fájt,témyleg tul lehet élni,nem is fáj a hasam,de átjárható voltam.És kicsit vérzek.
2014. ápr. 18. 18:01
5/5 anonim válasza:
Örülök neki,hogy minden rendben volt és túl vagy rajta 2-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!