Ha folyton szomjas vagyok, kívánom az innivalót, az jelenthet terhességet?
Inkább azt, hogy kezd kiszáradni a szervezeted. Az állandó szomjasság a kiszáradás előjele, és már nagyon rossz jel!
Nemtudok róla, hogy a terhességnek is lenne ilyen előjele, de nemtudom, soha nem voltam még terhes.
hát én most p.é időszakban vagyok, de tegnap én is egyfolytában szomjas voltam. valószínű azért, mert egész nap takarítottam, és utána a befűtött szobában száraz volt a levegő:D
nem tudok róla, hogy a terhesség okozna effajta tüneteket, de minden szervezet más-és más másképp reagál az új dolgokra!
kívánom, hogy az legyen amit szeretnél!
Én alig kívántam a folyadékot, mielőtt teherbe estem, és ez megmaradt az első három hónapban végig.
Ez nem egyértelmű terhességi jel, ebben ne reménykedj. A kimaradt vérzés és a pozitív teszt az, ami terhességet jelent, a szomjúság csak kiszáradást, amint az első válaszoló is mondta.
Az utolsó válaszolónak tökéletesen igaza van:a diabetes egyik jellemző tünete a szomjúság.
De beindult a fűtés szezon,ilyenkor a száraz lakásban még jobban kívánjuk a folyadékot.
De lehet valóban enyhébb kiszáradástól is.
Terhességnél annyira nem jellemző,de vannak akiknél ez is tünet volt.
A sok ivás menzi előtt is normális, mert a szervezetnek kell a folyadék a vérképzés miatt.
Lehet cukorbetegség is vagy az hogy sósat ettél.
Én már szültem, de ilyen terhességi tünetet nem tapasztaltam. Amúgy is sokat iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!