Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes a Mensmentishez...

Érdemes a Mensmentishez menni? Gyorsak, profik?

Figyelt kérdés
Írjatok, kérlek, akinek van velük tapasztalata. Vidékről mennék fel Budapestre, így azért nagyon meggondolandó. De pajzsmirigybeteg vagyok, és magas a prolaktinom is. És világ életemben össze-vissza jött meg a mensim, inkább sehogyan sem. A végére szeretnék járni a dolgoknak.
2014. ápr. 16. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

En nagyon messziről jarok hozzájuk, elotte megjárták par dokit a környékünkön, semmit nem ertek.

Az elso konzultációra eleg sokára adnak időpontot, de addig csinaltathatsz otthon tb-re vizsgálatokat, mert frisset kérnek. Ha nem, majd megmondják, mi kell.

Nekem csak jo tapasztalataim vannak, főleg azert, mert 5 ev utan ok találtak meg a gondot, kezeltek, es lett babank

Most mar tavkonzultacioban szoktunk kommunikálni, küldöm az eredmenyeket, amik kellenek, par napon belül jon a válasz, es ha kell, akkor postán a recept.

2014. ápr. 16. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes. Nagyon profik. És mindent elmagyaráznak.

Ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, akkor mindenképpen javaslom őket

2014. ápr. 16. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ok profik, ha csak a problemat rendezned. Ha viszon babat szeretnetek en a Kaálit javaslom. Igy nem kell duplan fizetni. En voltam mindket helyen, a Kaáliban ugyanazt a gyogyszert irtak fel es itt mas terulethez is ertenek. Mi a pecsibe jarunk.
2014. ápr. 18. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Én voltam Major Judit endokrinológusnál, óriási csalódás volt....kidobtam 14.000Ft-ot az ablakon, a semmire.. abszolút nem ajánlom, nekem nagyon lehúzás szaga van a helynek...
2014. júl. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!