Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív a teszt?

Pozitív vagy negatív a teszt?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudtam jobb minőségű képet csinálni. Élőben jobban látszik rajta a 2. csík.

[link]

[link]

Ha naptár szerint nézem a középidőt (amikor kellett volna lennie a peteérésnek), akkor most pénteken kellene megjönnie a mensimnek.

Vezetek hőgörbét, és a hőm szerint előbb volt peteérésem, így most a 15. dpo-n vagyok. (mensim mindig 13-14. dpo-n jön meg) A hőmérsékletem folyamatosan emelkedik.

Nem kellene erősebbnek lennie ilyenkor a 2. csíknak?

Első gyermekemnél (bár nem vezettem hőgörbét) már kétnapos késés után nagyon erős pozitív tesztet csináltam.

2014. ápr. 16. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
én pozitívnak látom, gratulálok
2014. ápr. 16. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egyértelmű, a két csíknak nem ott kellene lennie. Elképzelhető, hogy van lakód, de tesztelj pár nap múlva.
2014. ápr. 16. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Mintha én is látnék 2. csíkot! 2 nap múlva ismételd meg a tesztet! esetleg linkelni tudod a görbéd?
2014. ápr. 16. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is látni vélem a második csíkot, és jó helyen.

1-2 nap és kiderül, ha baba van erősödni fog.

Drukkolok! :)

2014. ápr. 16. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is látok halvány másik csíkot! Drukkolok! :-)
2014. ápr. 16. 13:20
 6/9 A kérdező kommentje:

A mostani görbém ilyen. Eddig még soha nem volt 36.6-nál magasabb a hőm. :)

[link]

2014. ápr. 16. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Grat! :)
2014. ápr. 16. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Pozitív
2014. ápr. 26. 06:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azóta csinálta még egy tesztet, és egyértelműen pozitív lett. De sajnos másnap véreztem és görcsöltem, doki mondta, hogy elment. :(
2014. ápr. 26. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!